Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Playoff 2012. CSU Ploiești are de partea sa istoricul în meciurile cu CSM Oradea

Adrian Micinic

Adrian Micinic
17.04.2012

CSM Oradea întâlnește pe CSU Ploiești în Meciul 3 al seriei pe care cele două formații o dispută în cadrul primului tur al playoff-ului Diviziei A la baschet masculin - ediția 2011/12. Scorul general este de 2-0 pentru prahoveni, următorul (sau următoarele) joc fiind decisiv pentru ardeleni. Partida va avea loc miercuri (18.04), la Arena Antonio Alexe.

Va fi cel de-al 19-lea meci oficial între aceste echipe de la promovarea bihorenilor în primul eșalon baschetbalistic al țării. Scorul general al acestor întâlniri este de 16-2 în favoarea lui Asesoft.

Până în prezent s-au consemnat opt confruntări directe pe malul Crișului Repede. Avantajul este de partea prahovenilor, cu 6-2.

În acest sezon competițional CSM Oradea a câștigat o dată, prima confruntare în ordine cronologică. Au urmat trei partide desfășurate la Brazi, fiecare dintre acestea fiind adjudecate de către ploieșteni.

Vladimir Arnautovic are 11 meciuri în calitate de antrenor al lui CSU Ploiești împotriva lui CSM Oradea. Prahovenii au triumfat de nouă ori.

Cristian Achim are opt meciuri împotriva lui CSU Ploiești în funcția de antrenor al formeției bihorene. El a strâns două victorii. De fapt, scorul general al confruntărilor directe între acești antrenori în funcțiile pe care le dețin actualmente este de 6-2 pentru Arnautovic.

De notat faptul că cele două vin după meciul cu cele mai puține puncte marcate în toată istoria confruntărilor directe. CSU Ploiești a învins pe CSM Oradea în penultima secundă pentru a se desprinde la 2-0 în seria de playoff la capătul unui meci în care s-au înscris 126 puncte.

Orădenii au 0-7 în meciurile de playoff disputate în toată istoria clubului. Patru dintre aceste eșecuri au venit pe mâna adversarului de miercuri. În schimb, ploieștenii au 55-14 în partidele de playoff disputate din 2006 și până în prezent.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!