Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Playoff 2012. CSU Ploiești la cea de-a 9-a finală consecutivă

Adrian Micinic

Adrian Micinic
05.05.2012

CSU Asesoft Ploiești s-a calificat în finala Diviziei A la baschet masculin - ediția 2011/12. Formația pregătită de către Vladimir Arnautovic a dispus de Gaz Metan Mediaș, scor 96-88, în Meciul 3 al seriei pe care cele două formații au disputat-o în penultimul act al competiției.

În aceste condiții, pe fondul succeselor repurtate la finele săptămânii precedente la Mediaș, formația din Ploiești a câștigat seria cu scorul general de 3-0. Se întâmplă pentru a doua oară în ultimii trei ani când prahovenii îi elimină pe ardeleni în penultimul act. Și în urmă cu doi ani seria s-a sfârșit în numărul minim de meciuri.

Asesoft are 6-0 în actualul playoff și rămâne în cursă pentru al 8-lea titlu național. Va fi cea de-a 9-a finală consecutivă de campionat pentru echipa din județul Prahova.

Pentru antrenorul Vladimir Arnautovic este cea de-a 5-a finală de Divizia A. El are trei titluri naționale ale României la activ.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!