Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

PLAYOFF 2012. CSU Ploiești se impune la Oradea și avansează în semifinale

Adrian Micinic

Adrian Micinic
18.04.2012

 74-79

 23-18, 14-14, 20-25, 17-22

 0-3  Fișă meci   3-0

CSU Asesoft Ploiești este prima echipă calificată în careul de ași ai baschetului masculin românesc în ediția de campionat 2011/12. Formația pregătită de către Dado Arnautovic a învins în deplasare pe CSM Oradea, scor 79-74. Formația vizitatoare a etalat un baschet bazat foarte mult pe angajament fizic și pe contact, impunându-se în cele din urmă pe superioaritatea evidentă a jucătorilor de care dispune.

Gazdele au început foarte determinate și au avut mai multă inspirație în faza de finalizare pentru a se desprinde la 8-1 în minutul 3 al partidei. Prima reușită din acțiune a prahovenilor a venit după ce gazdele au găsit ținta în trei rânduri, Vladimir Tica fiind primul care a izbutit să transforme. Același pivot ex-iugoslav a apropiat echipa vizitatoare pentru ca Aleksandar Vlahovic să înscrie primul său coș de trei puncte în acest meci pentru a aduce avantajul pe partea formației oaspete. Una care a ridicat foarte mult nivelul de intensitate, angajamentul fizic exagerat influențând în mod evident calitatea jocului. Fie că vorbim despre valoarea individuală ori despre dispunere tactică. Toate au trecut în planul secund. Oradea nu se pierde, în pofida faptului că nu a fost avantajată de un joc atât de dur, reacționând prin două aruncări de la distanță care au readus-o în avantaj. Santana înscrie primele sale puncte în această serie, însă Maric stabilește scorul primei secvențe, scor 23-18.

Cătălin Burlacu marchează de sub coș, iar Arvydas Cepulis restabilește egalitatea printr-o reușită de la distanță. Unica pentru baltic în acest joc. Se merge capa la cap însă Oradea pare să aibă inițiativa pe tabela de marcaj. Burlacu este nemulțumit de faptul că a fost înlocuit, dar înlocuitorul său, Andrei Căpușan, ajută Asesoftul să se mențină la conducere după un nou coș de trei puncte al lui Vlahovic. Repriza se termină cu alte două coșuri de trei puncte însă acestea poarte semnătura lui Milos Markovic și Nemanja Maric. Astfel, la încheierea sfertului al 2-lea s-a menținut diferența de cinci lungimi, scor 37-32.

Repriza a doua începe cu un contact foarte dur între Pesic și Szijarto. Primul l-a lovit în mod evident în gât pe baschetbalistul originar din Oradea. Acesta a rămas pe parchet mai multe minute iar după ce a primit îngrijiri medicale arbitrii au cerut înlocuirea sa. Szijarto a avut a doua izbucnire nervoasă la adresa brigăzii de arbitri, iar de această dată a fost sancționat cu greșeală tehnică. Oradea profită și pune patru puncte pe tabela de marcaj pe posesia aferentă desprinzându-se la 11 lungimi. Cătălin Burlacu iese la rampă pe parcursul reprizei a doua. Acesta marchează de trei ori consecutiv pentru a strânge la doar patru puncte pentru ca replica să vină iarăși de la distanță. Autor Nemanja Maric. Secondat de Milos Markovic și de Rareș Pașca. În plus, momentul de euforie din jocul orădenilor este completat de către Maric, care finalizează prin slam dunk pentru a duce scorul la 55-44. Arnautovic cere timp de odihnă la momentul oportun. Asesoftul reacționează așa cum se cuvine. Adică printr-un parțial de 10-0. Secvența se încheie prin reușita lui Tica care duce scorul la 57-57 cu zece minute înainte de final.

Burlacu și Vlahovic combină pentru un parțial de 9-0 cu care începe sfertul decisiv. Astfel, de la 44-55 în minutul 26, scorul a devenit 66-57 în minutul 34. Așadar un parțial de 22-2, în doar opt minute de joc. Burlacu nu se mai poate opri și dseprinde formația vizitatoare la 12 lungimi, cea mai mare înregistrată în acest meci. Gazdele încearcă să revină dar eforturile acestora sunt suficiente doar pentru a limita proporțiile scorului. Rezultatul final a fost stabilit de către Gediminas Navickas, scorul fiind de 79-74.

Remarcați
Oradea - Maric 15 puncte, Pesic 15 puncte, 6 recuperări, 5 pase decisive, Markovic 13 puncte, 6 recuperări, 6 pase decisive
Ploiești - Burlacu 21 puncte, 6 recuperări, 3 intercepții, 2 capace, Tica 20 puncte, 7 recuperări, Vlahovic 19 puncte, 4 pase decisive

CSU Asesoft Ploiești se califică în semifinalele Diviziei A la baschet masculin - ediția 2011/12.

CSM Oradea este prima echipă care încheie sezonul competițional 2011/12 între formațiile calificate în playoff. Bihorenii rămân fără victorie în fazele eliminatorii ale Diviziei A. Ei au trei serii pierdute și opt înfrângeri.

CSU Ploiești elimină pe CSM Oradea pentru a doua oară în playoff-ul Diviziei A. Prima dată s-a întâmplat în anul 2006.

Darius Hargrove nu a jucat în Meciul 3 al seriei cu CSM Oradea. În locul său a fost folosit Rade Dzambic. 

 

27 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Don Ramon :

    Pe unde culege dracul surcele
    După al doilea meci de la Ploieşti , o revoltată doamnă , suporteră a CSM Oradea , îmi solicita opinia faţă de manifestările excesive ale spectatorilor de la Brazi , dându-mi ca cel mai flagrant exemplu faptul că Pesic a fost numit „chiorul” pentru privirea lui cam împrăştiată , cum dealtfel , fără supărare , îi este şi jocul . Meciul de astăzi de la Oradea , în care gazdele au fluierat cu nesimţire pe cel mai bun produs baschetbalistic al lor, Levi Szijarto (să fie clar , Toni Alexe a fost constănţean) ,doar pentru că îşi apăra corect şansa , probabil că a oripilat-o de-a dreptul . Nu mă îndoiesc de faptul că e o persoană obiectivă care ,probabil , a fost şocată de gestul măgăresc al brownianului Pesic , atunci când l-a lovit cu cotul în gât pe Szijarto , în uralele zglobiei galerii orădene . Ca să fie tacâmul complet , hoţul de păgubaş a mai luat şi un tehnic , aşa pentru deruta celor care văd în fiecare victorie a Asesoftului o conspiraţie a arbitrilor .
    Din păcate pentru ei , strategia jocului la intimidare s-a dovedit falimentară pentru orădeni pentru că , parafrazându-l pe Ion Creangă dintr-o povestire mai puţin ortodoxă , pe unde Oradea culege surcele , Asesoft a tăiat lemne …

    cu 12 ani în urmă (18.04.2012) Raspunde
  • CS Politehnica Iași un moldovean :

    diferente
    Diferenta dintre Asesoft si CSM se poate cuantifica in diferenta dintre 2 perechi de jucatori : Burlacu- Pesic si Tica- Topchov.

    cu 12 ani în urmă (18.04.2012) Raspunde
  • oradea :

    Diferente
    Asta este clar o diferenta ,dar cea intre Arnautovici si Achim este incomensurabila.Tare de tot Achimul la timeout cand incearca sa bajbie ceva si nimeni nu asculta.Daca Sere vrea sa nu piarda un post caldut pentru el trebuie sa scape de Achim,in cazul in care nu pleaca singur sa munceasca undeva pe un santier.

    cu 12 ani în urmă (18.04.2012) Raspunde
  • CSM CSU Oradea Oradea_baschet :

    Pt.Don Ramon
    Burlacu este cel mai nesimtit jucator pe care l-a avut Romania vreodata.Conoaste baschet dar caracterul lui este 0. Nu ma mira faptul ca tu ai vazut alt meci, datorita faptului ca voua vi se pare normal sa fiti ajutati meci de meci. arbitrii-Oradea 3-0.blestemati sa fiti!

    cu 12 ani în urmă (18.04.2012) Raspunde
  • cronicar :

    @ Don Ramon
    Am surprins o faza interesanta... in sfertul 4. Vlahovic a fost faultat de Maric la mijloc si Vlahovic s-a aruncat pe jos. Maric a semnalat ca nu a fost fault dur iar Vlahovic s-a ridicat si a tras cu ochiul catre Burlacu. Pe banca radea trei persoane. Managerul, antrenorul secunds si individul ala din Arad care nu stiu ce functie are la echipa, care de altfel acus 3-4 ani fura cupe in Arad la un turneu pentru amatori... in fine, cei trei discutau cat de destep ii Vlahovic... il duce mintea sa "fure". Don Ramon, ori unde mergeti in Ardeal nu va suporta nimeni... de ce e asta? De la Oradea inca nu a plecat echipa fara aplauzele publicului! Timisoara ne-a spart acasa, Clujul la fel, Pitesti tot asa si toate au fost aplaudate la final de spectatori. Voi de ce nu?

    cu 12 ani în urmă (19.04.2012) Raspunde
  • cronicar :

    @ oradea
    Achim cu un lot slabut a iesti pe locul 5. Anul trecut am iesti pe 6. Toata lumea zicea (si inclusiv si eu asta am crezut) ca daca pleaca Mandic, Achim va fi mort. Iata ca nu s-a intamplat... avem o aparare buna si un joc combinativ. Daca nu crezi verifica statisticile, avem multe cosuri marcate din asisturi si permitem relativ putine puncte adversariilor. Iti spun inca un lucru, Sere nu pleaca dora in cazul in care se intoarce PD la primarie. Iar acest lucru nu se va intampla :)

    cu 12 ani în urmă (19.04.2012) Raspunde
  • thejack :

    ion creanga
    @Don Ramon: de ce nu scrii o carte de povesti, ca Ion Creanga ? (Szijarto al vostru o fi vreun copil inocent si nu ne-am dat noi seama ?);
    @cronicar: din pacate lotul vostru e slabut, dar antrenorul e si mai slabut...

    cu 12 ani în urmă (19.04.2012) Raspunde
  • CSM CSU Oradea Tomy :

    pacat...
    Salutare... cred ca aceasta serie pierduta de CSM a fost una de mare lupta... sa nu uitam ca s-au intalnit echipele cu cele mai bune aparari din campionat (cel putin conform statisticilor). Adevarat ca la nivel individual la nivelul titularilor Asesoft dispune de jucatori mult mai buni si asta s-a vazut in duelurile directe. Burlacu, intr-adevar magistral in fata lui Pesic ieri, si pe atac si pe aparare. Insa, imi pare rau ca nu am reusit impune acele solutii colective care sa impiedice valoarea indviduala asa cum am facut-o de multe ori in acest sezon. Felicitari Asesoftului pentru o serie buna, in aparare intr-adevar s-au descurcat de minune. Despre arbitraj, chiar daca senzatia a fost ca nu se fluiera echilibrat, totusi ma asteptam la mai rau, nu cred ca a fost determinant in nici unul din cele 3 meciuri. Despre Levi... cu tot respectul pentru el ca jucator, cred ca a uitat educatia primita la Oradea unde respectul reciproc si modestia sunt primordiale si stand prea mult la Ploiesti si-a insusit un comportament specific acestei echipe, de dispret, nesimtire si aere de superioritate (vezi tonul primului comentariu al lui Don Ramon, in acelasi spirit)... dar ne-am obisnuit deja cu ei asa cum sunt ca si comportament... Imi pare rau insa de Levi care a fost un baiat modest si luptator, dar fair play. Ieri a demnostrat contrariul si pe mine unul m-a dezamagit. Una peste alta, cred ca sezonul regulat a fost din nou destul de bun, insa CSM Oradea va trebui sa invete sa joace meciuri si momente decisive, indiferent de adversar. Felicitari, pauza linistita si odihna placuta si mult succes Asesoftului in continuare.

    cu 12 ani în urmă (19.04.2012) Raspunde
  • petrache :

    @don ramon
    De la bun început trebuie să spun că "Ploieştii" a fost echipa superioară calificându-se binemeritat. Asta nu scuză nicidecum comportamentul golănesc a lui Szijarto, căruia i-a cedat neuronu' şi s-a contrat cu publicul, după care a înjurat o muiere. Inadmisibil chiar dacă muierea e Fabiana Niţu. Burlacu a fost în nota obişnuită, cel mai bun de pe teren şi de data asta doar al doilea mârlan de pe parchet, primul fiind orădeanul nostru Szijarto. Una peste alta un sezon mai bun ca cel de anul trecut. Dacă vor veni 1-2 jucători de valoare sezonul viitor putem avansa fără probleme. Vacanţă plăcută..... P.S. don Ramoane, virgula se pune imediat după cuvânt, exact inversul procedeului pe care-l aplici u. Scuze dar nu m-am putut abţine, gramatica trebuie respectată, totuşi..

    cu 12 ani în urmă (19.04.2012) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Don Ramon :

    Nimic despre Pesic
    Complexul vostru de superioritate vă face să ignoraţi complet cotul aplicat de Pesic în mod intenţionat "mizerabilului" de Levi , care mai ia şi un tehnic pentru că n-a agreeat gestul . În schimb sunteţi foarte preocupaţi de faptul că Vlahovic făcea cu ochiul la , totuşi , un fault . Care fault a fost sancţionat normal . Atât de indignat a fost Cronicarul că a uitat să mai facă acordul între subiect şi predicat (...Pe banca RÂDEA trei persoane ... ) .

    cu 12 ani în urmă (19.04.2012) Raspunde
  • CSM CSU Oradea Tomy :

    cate ceva despre Pesic...
    Intr-adevar acea faza a fost una nesanctionata de arbitrii... Pesic din intoarcere i-a aplicat un cot in gat lui Levi care s-a prabusit apoi la pamant. Nu cred ca a fost intentie la acel contact dar cred ca trebuia sanctionat cu fault. Daca ai observat, imediat dupa ce Levi a cazut, Milos a mers acolo si si-a cerut scuze atat inainte cat si dupa interventia medicului. Szijarto a primit acel fault tehnic nu pentru ca nu a agreat gestul, ci pentru ca a injurat-o pe Fabiana Nitu, asta chiar in fata mesei oficiale. Insa Levi a fost dezagreat de public cu mult inainte de acea faza pentru niste gesturi care nu isi au locul pe un teren de baschet. Mult succes!

    cu 12 ani în urmă (19.04.2012) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Sinziana Conicescu :

    Don Ramon
    Eu sunt "doamna revoltata". Si mi-ati dat dreptate. Nu vreau sa polemizez, mai ales ca ce as avea de spus s-a spus deja cu virf si indesat. N-am fost in sala la Oradea, nefiind oradeanca, si 600 de km nu-s de ici, de colo. Si poate ca faptul ca cineva din afara orasului, chiar din apropierea Ploiestiului, a gasit de cuviinta ca echipa din Oradea ( prin "echipa" inteleg tot : jucatori, manager, staff tehnic, sponsori ) merita sustinerea ei spune cite ceva; e drept ca nu pt. toata lumea, unii fiind mai grei de cap. Am fost sa-i vad pe baieti jucind la toate meciurile pe o raza de 120 km in jurul Bucurestiului; pe banii si benzina mea; din dragoste pt baschet si pt aceasta echipa; care nu e perfecta; dar care consider ca are caracter ( in orice caz, mult mai mult decit Asesoft-ul ); si care joaca un baschet mult mai "curat" decit preferatii dv, mai ales cind nu sunt instigati la violente. Si mai stiu ceva : cind toata lumea iti spune ca esti bolnav, du-te la doctor si te cauta, ca e nevoie; o tara intreaga simte si gindeste la unison cind e vorba de Asesoft; de ce oare? Chiar fara motiv? N-as prea crede.Si ca sa mai stiti un lucru : la ultimul meci din sezonul regulat si la cel de-al doilea din play-off, copilul meu ( chiar daca e adult e tot copilul meu ) a fost aproape agresat in sala de la Brazi pt ca a indraznit sa fie pe fata de partea Oradiei. Poate asa o fi si in alte sali; nu stiu. Dar mie nu mi se pare normal; si nu ma face sa indragesc mai mult echipa din Ploiesti si pe sustinatorii ei. In rest, numai bine.

    cu 12 ani în urmă (19.04.2012) Raspunde
  • cronicar :

    @ Don Ramon
    Da, am greșit! Și probabil ți-ai dat seama ca am o altă naționalitate decât ceea Română. Nu știu dacă e o scuză, dar cu siguranță e o explicație :) Fac tot posibilul să mă exprim corect în Română, dar trebuie să recunosc ca nu o stăpânesc ca pe o limbă maternă. În fine... adevărul e că nici eu nu sunt de acord cu stilul actoricesc al lui Pesic. Joacă murdar, lovește, se ceartă cu arbitrii și ce e mai grav că dacă e în pericol de eliminare, nu mai face apărarea cum trebuie. Însă tu (Don Ramon) nu mi-ai răspuns la întrebare! De ce nu vă place nimeni în țara asta?

    cu 12 ani în urmă (19.04.2012) Raspunde
  • sauron :

    @cronicar
    Cred ca orice echipă care ar câştiga de N ori la rând campionatul nu ar fi prea "placută" de advresari, de oriunde ar fi ei, din ţara asta sau din lună.
    Şi apoi, ai putea tu aplauda jocul lui Burlacu? Probabil ca nu. Al lui Pesic întotdeauna, doar joacă la echipa ta.

    cu 12 ani în urmă (19.04.2012) Raspunde
  • cronicar :

    @ sauron
    Jocul lui Burlacu poate fi aplaudat oricând! Însă atitudinea nu! Krstanovic nu a pierdut nici o dată la Oradea dar totdeauna a fost aplaudat... Eu consider că cu deprinderi și cunoștințe îți câștigi banii iar cu personalitate îți câștigi respect. Având în vedere că baschetul este un JOC și nici de cum o LUPTĂ sau RĂZBOI, consider că atitudinea de fair-play este esențial pentru a obține respectul și aprecierea pentru o victorie. Desigur rămâne de apreciat atât jocul lui Burlacu, cât și a lui Pesic și Levi, însă acești oameni vor fii respectați în puține locuri. Eu personal, sper ca la Oradea nu vor ajunge jucători care dețin acel principiu valoric pronunțat de Burlacu cu "Decat sa planga mama, mai bine sa planga ma-sa". Iar sper ca cei tineri să ii ia ca model pe Tica, Cepulis, Lupusavei, Topchov sau Maric, jucători care joacă curat și fair-play.

    cu 12 ani în urmă (19.04.2012) Raspunde
  • CSM CSU Oradea mira :

    corectura...
    @Cronicar, n-ai de ce sa te scuzi in fata unuia care nu-si vede birna din ochiu-i si scrie el insusi cu greseli - da, DonR, despre tine e vorba ;) nu te califici in a da altora lectii de gramatica atita vreme cit ceea ce scrii arata ca ai tu carente.... despre lectiile de buna purtare, ce sa mai vorbesc...

    cu 12 ani în urmă (19.04.2012) Raspunde
  • suporteru lu peste :

    @cronicar
    Asta cu "nu va place nimeni in tara asta" este foarte relativ :). Echipele care domina o competitie timp de 4 ani fara raspuns, castigand si o cupa europeana, iar apoi mai castiga alte 3 titluri nu devin mai iubite decat de proprii suporteri. Asa ca nu cred ca moara nimeni din Ploiesti daca Burlacu nu este adulat peste tot in tara :).

    cu 12 ani în urmă (19.04.2012) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Don Ramon :

    Aproape agresaţi de Asesoft
    Cronicar : Nu mi-am dat seama că româna nu e limba ta cea mai la-ndemână. Nu dau nicio lecţie nimănui, am semnalat numai o inadvertenţă şi accept că şi eu mai fac greşeli. Mi se pare normal ca ele să fie semnalate. Eu încerc să ţin cont de observaţiile referitoare la greşelile mele. De ce nu suntem agreaţi ? E greu să fii agreat în Ardeal după şapte titluri consecutive. Dacă eşti din sud, e chiar de nesuportat. În rest sunt mituri : jucătorii Oradei sunt mai cu caracter decât ai Asesoftului, ba chiar, dacă e să ne luăm după spusele doamnei Conicescu, până şi sponsorii lor au mai mult caracter decât ai noştrii. Din păcate pentru dumneavoastră, valoarea baschetbalistică intrinsecă a Asesoftului, dincolo de caracterul infect al infamilor şi valoroşilor Burlacu şi Szijarto, va face să vă simţiţi „aproape agresaţi” şi în continuare…

    cu 12 ani în urmă (19.04.2012) Raspunde
  • cronicar :

    da...
    @Mira, mulțumesc! @ Suporteru lu Peste, ce înțelegi prin relativ? Adică variază în funcție de context? Sau în funcție de ce factor? Burlacu însuși a declarat pe acest site ceva de genu "...la cât îs de 'iubit' ori unde mă duc în țara asta...". Cu siguranță nu moare nimeni :) eu vroiam să spun altceva... vroiam să spun că ceea ce fac unii de acolo nu este corect, este mai de grabă "deștept"... iar eu nu îmi doresc un CSM "deștept", chiar dacă nu obținem nici un titlu. Da! Ipoteza ta și al lui Sauron este la fel de validă ca ceea propusă de mine. Rămâne de văzut cum va fi după ce Clujul, Timișoara, Mediaș sau oricare altă echipă va lua 3-4 titluri consecutive fără blocaje cu coate în gură sau fără hedge and trap cu genunchi în stomac sau în picior...

    cu 12 ani în urmă (19.04.2012) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Don Ramon :

    Cot corect
    Domnule cronicar, dacă nu mă înşeală memoria, ultimul cot aplicat a aparţinut lui Pesic. Probabil a fost un cot corect, nu "deştept". Aşa se nasc legendele, cu adevăruri spuse pe jumătate, cu ignorarea faptelor care nu ne convin. Cum singur afirmaţi, este nevoie de unirea forţelor binelui ca să răpuneţi Fiara. Mi-e teamă că utilizarea excesivă a calculatorului a făcut din unii fiinţe care nu pot gândi decât dihotomic, în unu şi zero, în alb şi negru. Voi sunteţi ăia buni şi drepţi. Şi cam impotenţi, dar corecţi. Şi enorm de frustraţi, dar corecţi. Şi ipocriţi la extrem...

    cu 12 ani în urmă (19.04.2012) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Sinziana Conicescu :

    re-Don Ramon
    .......nu credeam ca puteti fi atit de frustrat....
    Si, totusi, "ai nostrii" sunt, corect gramatical, "ai nostri"
    In rest, toate bune!

    cu 12 ani în urmă (19.04.2012) Raspunde
  • cronicar :

    [19.04.2012 13:08]
    Cred ca eu am fost primul care am recunoscut că Pesic joacă murdar... Coment cronicar [19.04.2012 13:08] @ Don Ramon

    cu 12 ani în urmă (20.04.2012) Raspunde
  • thejack :

    totusi, un pas inainte
    Don Ramon a facut un pas important, si-a calcat pe inima si a recunoscut "caracterul infect al infamilor" Burlacu si Szijarto. A omis totusi, din precipitare probabil, personajul grotesc de pe banca, cel pe care nici scaunele nu-l suporta prin salile din tara. Mai ramane, de asemenea, sa recunoasca hotia prin care ploiestenii au dobandit cel putin 2 din ultimele titluri. Abia atunci s-ar apropia de nivelul de obiectivitate dorit. Cand o tara intreaga vede ca, spre exemplu, unui personaj ca burlacu i se tolereaza de multe ori un comportament agresiv si nesportiv in teren, iar tu nu accepti evidenta, atunci chiar ar trebui sa mergi "sa te cauti", vorba d-nei Conicescu.
    Cat despre lectii de gramatica, e de neinteles cum un literat de talia dansului poate avea scapari de genul celei de mai sus. Probabil i-a tremurat din nou mana pe tastatura, din prea multa frustrare...

    cu 12 ani în urmă (20.04.2012) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Don Ramon :

    Frustrat
    Aflu cu emoţie că sunt un frustrat. Panicat, mă uit prin dicţionare şi aflu că un frustrat este o persoană lipsită de un bun. Ar însemna că mă simt lipsit de un bun. Care să fie acela? De bătut, v-am bătut cu 3-0. Şi atunci?

    cu 12 ani în urmă (20.04.2012) Raspunde
  • sauron :

    bad boys , bad boys ...
    Hmm, latura "rea" a naturii umane apare cam peste tot; Pesic, Ciuia(fost simbol al campioanei), Martinic (destul de bun in a rupe diferite organe), Jovanovic(nu stă pe gânduri să sară la bătaie), Popescu, s.a.m.d. Sibiul avea acum câţiva ani o echipa de americani buni si la baschet şi la bătaie, iar, nu demult, o echipă din Cluj arăta cum se poate juca baschet cu doar 4 jucatori. Evident, fiecare îi vede cu precădere pe ceilalţi, absolut firesc.
    Sigur, ar fi o plăcere mai mare să te uiţi la baschet dacă toţi ar fi ca cei pe care îi enumera cronicar-ul ca fiind buni de model pentru tineri. Probabil că pentru asta ăia de stau pe la mesele oficiale şi se joacă la mobile ar trebui sa facă mai mult decât atât.

    cu 12 ani în urmă (20.04.2012) Raspunde
  • cronicar :

    :)
    @sauron, de acord! @Don Ramon, da! ati castigat. Felicitari!

    cu 12 ani în urmă (20.04.2012) Raspunde
  • CSM CSU Oradea mira :

    @DonR
    ... o fi bunul simt...ala cred ca va lipseste, dar na, nimeni nu-i perfect! :))

    cu 12 ani în urmă (20.04.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!