Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Playoff 2012. Energia Rovinari se află la egalitate cu Gaz Metan în meciurile de la Târgu Jiu

Adrian Micinic

Adrian Micinic
17.04.2012

Energia Rovinari și Gaz Metan Mediaș se vor confrunta pentru cea de-a 11-a oară într-o partidă oficială. Acest meci se va disputa miercuri (18.04), la Târgu-Jiu. Este al 3-lea din seria pe care aceste formații o dispută în primul tur al playoff-ului Diviziei A la baschet masculin - ediția 2011/12.

Gaz Metan Mediaș conduce cu scorul de 2-0 în această serie. De notat că Energia Rovinari nu a învins niciodată la Târgu-Jiu.

Actualmente scorul general este favorabil ardelenilor cu 8-2. Până în prezent acest formații s-au confruntat direct doar în sezonul regulat al Diviziei A.

La Târgu-Jiu au avut loc patru confruntări directe. Scorul confruntărilor Energia Rovinari - Gaz Metan în acest oraș este de 2-2. În acest sezon competițional s-au consemnat patru confruntări directe: trei la Mediaș, una la Târgu Jiu. Toate au fost adjudecate de către Gaz Metan.

Slobodan Nikolic, antrenorul lui Energia Rovinari, se află la cel de-al doilea sezon în această funcție. El are o victorie împotriva lui Gaz Metan din totalul de șase meciuri.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!