Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

PLAYOFF2012. BC Mureș are nevoie de o victorie împotriva clujenilor pentru a rămâne în joc

Noémi Csiki

Noémi Csiki
17.04.2012

 

 Sala Sporturilor, Tîrgu Mureș

miercuri, 18 aprilie

ora 20:15

 
0
 Fișă meci 2

Miercuri de la ora 20:15 va începe cel de-al cincilea meci din acest sezon dintre BC Mureș și U Mobitelco Cluj. Primele două meciuri, contând pentru sezonul regulat, au fost câștigate de mureșeni. Însă în seria contând pentru playoff, scorul este de 2-0 în favoarea clujenilor.

U Mobitelco mai are nevoie de o singură victorie pentru a se califica în semifinale. Mureșenii însă nu mai au voie să greșească pentru a-și salva sezonul, pentru a accede mai departe.

Deși echipa din Cluj pare a fi într-o formă bună, totul este posibil la Tîrgu Mureș. Acum două sezoane, situația era exact aceeași: după două meciuri câștigate de Cluj, mureșenii și-au revenit în partidele jucate acasă, ducând seria până la al cincilea meci. Atunci, partida a cincea,  decisivă, a fost câștigată de clujeni, dar acum mureșenii speră la un deznodământ favorabil lor.

Însă pentru a ajunge la al cincilea meci, echipa antrenată de Srecko Sekulovic va trebui să se concentreze la maxim, pentru că un meci ratat va atrage eliminarea din competiție.

Brigada de arbitri care va oficia meciul va fi compusă din Alexandru Olaru, Mircea Șerban și Marius Epure, iar partida va fi transmisă în direct pa canalul DigiSport.

3 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe luta :

    de observat
    maniera de arbitraj a lui Mircea Serban care va arbitra prima data in acest sezon pe cei de la Cluj, se zvoneste ca ar fi fost recuzat de catre Cristescu in sezonul regulat, oare in play-off nu mai functioneaza?

    cu 12 ani în urmă (17.04.2012) Raspunde
  • bogdan13 :

    .
    nu cred ca l-a pus Tocana pe Serban sa arbitreze clujul in playoff. sper ca insinuarile astea sa nu aiba fundament pe teren, insa e greu de uitat ca in finala de anul trecut in unul din meciuri din 19 decizii fluierate de el erau 17 pt ploiesti si doar 2 pt cluj.

    cu 12 ani în urmă (17.04.2012) Raspunde
  • realHQ :

    "rautacisme"
    Nu va mai legati de Serban; omul are bani sa sustina singur o echipa in Divizia A, nu se preteaza la mizerii si maruntisuri.
    http://www.ziarulancheta.ro/dezvaluiri/4186-iubitul-fiicei-lui-nicolescu-bulverseaz-licitaiile-mari-ale-argeului

    cu 12 ani în urmă (17.04.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!