Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

PLAYOUT 2012. "Misiune Imposibilă 2" rulează miercuri seară la Iaşi

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
17.04.2012

 

 Sala Sporturilor, Iaşi

miercuri, 18 aprilie

ora 18:00

 
0 - 28
 Fișă meci  2 - 26

Partida cu numărul 2 din cadrul playout-ului Diviziei A masculine de baschet se va desfăşura miercuri seară la Iaşi. Se vor întâlni formaţia locală, Politehnica, şi BC PH Miercurea Ciuc, iar cel mai probabil acest meci va fi ultimul pentru ambele formaţii în sezonul competiţional 2011-2012.

Sportivi antrenaţi de Laszlofy Botond conduc cu 1-0 la general după ce s-au chinuit săptămâna trecută, la Miercurea Ciuc, în primul joc al seriei. Ciucanii s-au impus la 26 de puncte, scor 117-91, însă diferenţa de pe tabelă nu spune totul despre jocul practicat de cele două combatante. Timp de aproape 3 sferturi Politehnica Iaşi s-a ţinut foarte aproape de adversari însă lotul subţire şi lipsa experienţei şi-a spus cuvântul, iar victoria a revenit, aşa cum era de aşteptat, echipei favorite.

Nu prea multe se pot spune înaintea confruntării de miercuri seară decât că BC PH Miercurea Ciuc porneşte şi de această dată din postura de favorită certă. Teoretic, echipa care va pierde seria va retrograda în Divizia B masculină de baschet, însă luând în considerare zvonurile legate de viitorul echipei Dinamo Bucureşti se pare că playout-ul s-a desfăşurat doar pentru palmaresul echipei din Ciuc.

Brigada de arbitri delegată miercuri seară la Iaşi este formată din Bogdan Podar, Dragos Nicolae şi Dragos Stan.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!