Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

PLAYOUT 2012. Seria "Greu de ucis 2" revine sâmbătă la Miercurea Ciuc

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
20.04.2012

 

 Sala Sporturilor, Miercurea Ciuc

sâmbătă, 21 aprilie

ora 18:00

 
0 - 28
 Fișă meci  2 - 26

CSŞ Unirea Politehnica Iaşi a realizat surpriza sezonului, miercurea trecută, când a izbutit să învingă, pe teren propriu, formaţia BC PH Miercurea Ciuc. Partida a făcut parte din jocul #2 al barajului pentru rămânerea în Divizia A masculină de baschet şi s-a încheiat cu scorul de 95-89 în favoarea gazdelor. Puţini s-au aşteptat la acest rezultat, având în vedere că este prima victorie a ieşenilor din acest sezon competiţional.

Mădălin Nicolae a fost omul #1 al ieşenilor, contabilizând 34 de puncte şi 29 de unităţi la eficienţă. El a fost ajutat de către Vlad Popovici cu 19 puncte şi 7 recuperări, dar şi de Mitică Anghel care a marcat două aruncări de trei puncte exact când era nevoie. Cei patru jucători străini ai ciucanilor nu au putut au combinat pentru 74 de puncte însă nu a fost îndeajuns.

Astfel ieşenii au dus seria în meciul decisiv care va avea loc sâmbătă seară, începând cu orele 18:00, la Sala Sporturilor Miercurea Ciuc. Având în vedere prestaţia ciucanilor din jocul 2, de această dată putem spune că partida este deschisă oricărui rezultat. Un lucru este, cel puţin oficial, cert: echipa care va pierde această serie va retrograda în Divizia B, în cazul în care nu se adeveresc zvonurile legate de Dinamo Bucureşti.

Confruntarea va fi oficiată de către Alin Rosu, Adrian Habor, Sorin Drugau, iar comisar delegat este Gheorghita Madirjac.

1 comentariu la aceasta stire:
  • mihaijordache :

    n
    sabin,da vad ca iti cam plac filmele astea:greu de ucis si misiune imposibila.Cat mai ai de gand sa iei la misto echipa din Iasi???

    cu 12 ani în urmă (20.04.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!