Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

PLAYOUT 2012. Stelian Bănică a oficiat primul meci la masculin

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
14.04.2012


Foto: Andor Marton

Începând cu sezonul 2011-2012, Stelian Bănică a devenit comisar. Până acum câteva zile fostul mare arbitru internaţional a oficiat doar meciuri din Divizia A feminină de baschet, pentru ca miercuri seară să debuteze în Divizia A masculină de baschet.

Bănică a oficiat, în noua funcție, confruntarea dintre BC PH Miercurea Ciuc şi Politehnica Naţional Iaşi, partidă ce s-a încheiat cu victoria ciucanilor şi face parte din playout-ul Diviziei A masculine de baschet. Astfel, de sezonul viitor nu este exclus să-l vedem la mai multe meciuri din Divizia A masculină de baschet.

2 comentarii la aceasta stire:
  • SCM Timișoara csapo.eugen :

    :)
    mai are dreptul? nu a fost :pensionat" pentru limita de varsta? (ca parca anul trecut erau probleme cu el la finala, cum ca ar fi trecut de varsta maxima admisa)

    cu 12 ani în urmă (15.04.2012) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca carlos_cj :

    banica
    Fotografia cu Buckman a fost inspirat aleasa. In finala cu Asehotii, pe care a prins-o la Cluj, i se fluiera fault chiar si pentru faptul ca statea in teren. Iar Banica este eroul pentru aceasta situatie.

    cu 12 ani în urmă (16.04.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!