Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Ploieştiul câştigă la Oradea

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
17.11.2013

CSU Ploieşti a reuşit să se impună pe terenul celor de la CSM Oradea cu scorul de 99-91. Scor pe sferturi: 22-22, 23-28, 32-23, 14-26.

Gerald Lee a terminat partida cu 23 de puncte, 2 recuperări şi o pasă decisivă, Dragan Zekovic a marcat 21 de puncte şi a recuperat 3 mingi, iar Rawle Marshall a adăugat 16 puncte şi 6 recuperări. În replică, pentru Oradea, Daniel Dillon a totalizat 21 de puncte şi 4 pase decisive, iar Sean Denison şi Vujadin Subotic au adăugat câte 15, respective 13 puncte. Doi jucători au terminat cu câte 8 puncte, şi anume Nicoară şi Markovic.

CSU Ploieşti ajunge la 7-1, în timp ce, pentru CSM Oradea are 7-2. Bihorenii au o partidă disputată în plus.

Vom reveni cu mai multe detalii! 

10 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe csmlove :

    BV ORADEA !
    Felicitari tuturor jucatorilor , imi pare rau sa spun dar SUBOTIC este intro forma foarte proasta ... si nu stiu dece se mizeaza foarte mult jocul cu el .. pacat pentru munca baietilor si multa bafta incontinuare ..... omul meciului DENINSON

    cu 10 ani în urmă (17.11.2013) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe gogu :

    mult mai clar!
    Diferenta este mare,chiar daca publicul s-a agitat si a incercat sa-si ajute favoritii.Asesoft a lasat impresia ca a jucat baschet atat cat a trebuit sa-si asigure victoria,adica ultimile doua minute.In rest s-a jucat,pactic,cu adversarul,lucru pe care nu stiu daca d-l Achim il intelege.D-l Sere incearca sa il imite pe Iacobescu,dar pe dansul arbitrii il iarta de "tehnic".

    cu 10 ani în urmă (17.11.2013) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe rmefr :

    Scufitele rosii si curate
    din Oradea au fost mincate de lupul rau din Ploiesti.

    cu 10 ani în urmă (17.11.2013) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe csmlove :

    re gogou
    sa vazut ca au jucatori de valoare peste noi .... nu poate sa joace dilon 40 de min in continu, iar Subotic dupa 4 reprize in care nu a jucat nimic is ia responsabilitatea sa arunce el in ultimul minut . trist ca sa muncit mult .. oricum Felicitari Asesoft..

    cu 10 ani în urmă (17.11.2013) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe csmlove :

    re gogou
    sa vazut ca au jucatori de valoare peste noi .... nu poate sa joace dilon 40 de min in continu, iar Subotic dupa 4 reprize in care nu a jucat nimic is ia responsabilitatea sa arunce el in ultimul minut . trist ca sa muncit mult .. oricum Felicitari Asesoft..

    cu 10 ani în urmă (17.11.2013)
    • CSM CSU Oradea csmbasket:

      ubotic
      Nu stiu daca ati observat nivelul la care Subotic s-a aparat ba la Marshall ba la Mohammed, daca nu era acest efort defensiv poate nu se ajungea la un scor strans pe final , cei drept a ratat pe final dar a facut un meci mare.Pacat de ratarile lui Markovic a avut ghinion daca macar 3 dintre acele aruncari care au iesit din inel intrau era altfel. Per total Asesoft a castigat meritat datorita unui lot foarte bun si experientei uriase.Un meci bun,felicitari CSM.

      cu 10 ani în urmă (17.11.2013)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea ts_cata :

    Despe meci
    Nu vreau sa rapund unor provocatori de mai sus care scriu si ei faa nici un argument. Ne-a batut azi o echipa mult mai buna cu jucatori dintr-o liga superioara gen Lee, Zekovic, Mohamed sau Marshall. Imi pare rau doar ca ma avut meciul in mana dar Subotic a rata 3 libere + 3 atacuri pe final. Ca sa citez un clasic in viata "a, avut 5 trite aproape in cos" dar din pacate nu au intrat. Felicitari Asesoft pentru victoriem se poate si fara arbitrii mai ales anul asta cand au un lot mult peste toti ceilalti. Sa stiti ca echipa Asesoft a fost aplaudata cu exceptia celor 2 care nu merita sa fie amintiti aici. Un meci frumos, spectacol, pacat pentru noi de rezultat.

    cu 10 ani în urmă (17.11.2013) Raspunde
  • CSM CSU Oradea Florin4D :

    Un super-meci !
    Cand adversarul prinde o asemenea zi de sut, 62% de la 2P, resepctiv 55% de la 3P, cu 12 aruncari reusite din afara semicercului, orice nume ar avea acesta, daca e din TOP8, nu (prea) ai cum sa castigi in fata sa, decat daca ai parametrii apropiati, ori noi am avut cu 10% mai putin la 2P, respectiv cu 20% mai putin de la 3P. Cand numele adversarului e CSU Ploiesti, e cu atat mai draconic sa ii invingi.

    Procentul pana la acest meci al ploestenilor de la 3P era de doar 36%, ori ei au reusit aproape sa si-l dubleze la acest meci. Pentru toti cei care consuma box-score-uri si privesc baschetul si din perspectiva statistica, cuvintele sunt de prisos. Pur si simplu au fost fantastici la aruncari cei din Ploiesti la aruncari, au venit foarte motivati, iar lotul si bugetul lor din acest an si-au spus cuvantul, deasemenea s-a confirmat din nou ca in depalsarea, ploiestenii sunt o cu totul alta echipa fata de cea din teren propriu.

    Oradea s-a luptat de la egal la egal si a oferit o replica mai mult decat darza, felicitari jucatorilor si publicului minunat care a creat o atmosfera excelenta, in ciuda tensiunilor din timpul meciului, ploiestenii au parasit parchetul aplaudand si fiind aplaudati. Ar fi multe de discutat si intrebari de genul "ce-ar fi fost daca", insa ele nu isi au rostul.

    Felicitari CSU Ploiesti pentru victoria meritata !

    cu 10 ani în urmă (17.11.2013) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe popescusorin :

    meci
    Felicitari pentru comentariile fair-play, ma bucur sa vad ca mai exista si oameni normali! Felicitari si Oradea, putin a lipsit pentru victorie, Asesoft a parut din nou ca joaca la misto, si nu in sensul bun, ci fara vlaga si dorinta de a castiga, si se trezesc pe final. Din fericire astazi nu a fost prea tarziu, dar nu merge asa mereu! Marshall din pacate e praf, nu stiu din ce nba vine el, poate nba13, Flowers e zeu pe langa el...

    cu 10 ani în urmă (17.11.2013) Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș oldboy :

    @popescusorin
    daca ai impresia ca fair-play-ul a aparut abia acum te inseli. Si pana acum Asesoft a primit comentariile si parerile care le merita de la aceiasi oameni. Dupa cum vezi nimeni nu contesta valoarea sau meritul in castigarea unei competitii daca aceasta se desfasoara corect. Sa nu cumva sa crezi ca daca acum recunoastem superioritatea (lotului de jucatori) Asesoftului nu am recunoscut si inferioritatea acestuia in campionatele trecute cand (neavand un lot atat de copetitiv ca acum) era "ajutat" sa castige prin toate metodele posibile si prin urmare a avut parte de "aprecierea" cuvenita la acel moment. Bucura-te ca Ghita a decis ca in acest an in loc sa bage banii in arbitrii (ca sa castige cand nu il tin balamalele) sa ii bage in jucatori mai valorosi si astfel sa castige pe bune fara sa fie ajutat de arbitrii ceea ce se si intampla si dupa cum vezi nimeni nu mai are de ce sa se lege de Asesoft.

    cu 10 ani în urmă (19.11.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!