Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Politehnica Iași pierde la Timișoara, deși trei jucători au terminat meciul cu double-double

Dan Oancia

Dan Oancia
08.03.2018

Trei jucători de la Politehnica Iași au terminat în „double-double” deplasarea de la Timișoara, contra Timbei, însă nu a fost îndeajuns să tranșeze partida în favoarea echipei lor. 83-77 a fost scorul final.

Tayloe Taylor, Andrija Bojic și Jalen Jackson au reprezentat tridentul prin care moldavii au marcat cele mai multe puncte, nu mai puțin de 57 din totalul de 77 de reușite de ieșeni.

Tayloe Taylor a încheiat jocul cu 25 de puncte și un procentaj de 69% la aruncările din interiorul semicercului cu 9 trecute prin inel dintr-un total de 13. Totodată, acesta și-a trecut în cont 10 pase decisive și trei recuperări, una în atac și două pe fază defensivă. Taylor a fost integralist și a încheiat partida cu +25 indice al eficienței.

Andrija Bojic a făcut legea sub panou și a totalizat 15 recuperări, trei în atac și 12 în apărare. Cu cele 14 puncte a intrat în „double-double”, cu +21 în dreptul eficienței. Sârbul a jucat aproape 38 de minute.

Cel de-al treilea jucător al Politehnicii Iași care a atins aceeași performanță a fost Jalen Jackson. În cele aproximativ 35 de minute petrecute pe parchet, baschetbalistul moldovenilor a marcat 17 puncte, a recuperat mingea de 11 ori și a avut două pase decisive.

*foto: Andreea Vlase

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!