Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Politehnica Iași se întărește pentru turneul semifinal al Ligii I

Silviu Isailă

Silviu Isailă
18.02.2017

Politehnica Iași s-a întărit pentru Faza Semifinală a Ligii I prin cele două transferuri reușite în cursul acestei săptămâni. Howard Crawford și Lucian Țibîrnă sunt noutățile ieșenilor, echipă care luptă pentru promovarea în Liga Națională de Baschet Masculin.

Americanul Howard Crawford măsoară 205 cm și evoluează pe poziția 4. Acesta sosește în România din Chile, acolo unde în 34 de meciuri a reușit medii de 13.8 puncte, 7.3 recuperări și 1.1 pase decisive. Sezonul precedent l-a petrecut în Mexic având 15.2 puncte pe meci, 6.8 recuperări și 1.8 pase decisive. De-a lungul carierei, acesta a mai evoluat în Estonia, Olanda, Iraq, Kuweit, Luxemburg, Uruguay, Marea Britanie și Peru.

Poate fi descris ca un jucător ce pune probleme oricărui apărător în spațiul de trei secunde cu un joc de picioare foarte bun și cu o abilitate de a finaliza din apropierea inelului. Un jucător puternic care recuperează și se apără foarte bine sub panou.

Lucian Țibîrnă a evoluat în prima parte a campionatului la BCM Baia Mare, echipă ce s-a retras din Liga Națională. Jucătorul în vârstă de 21 de ani evoluează pe poziția cinci. În actuala ediție de campionat, acesta a avut medii statistice de 13 minute, 2.7 puncte, 1.1 recuperări și 0.4 pase decisive. În sezonul precedent, acesta a evoluat la BC Mureș, junioratul petrecându-l la LPS Focșani.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!