Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Porter Troupe: "Am reuşit să reintrăm în joc, dar a fost prea mult"

Eduard Popa

Eduard Popa
05.05.2016

porter_troupe_steaua_Mures

Înfrângere dură pentru Steaua CSM Eximbank Bucureşti în primul meci din semifinalele playoff-ului Ligii Naţionale, scor 90-71 în compania celor de la BC Mureş Târgu Mureş.

Cel mai bun jucător al steliştilor a fost Porter Troupe. Acesta a reuşit 18 puncte şi 8 recuperări pentru stelişti. Troupe a încercat să aducă o explicaţie înfrângerii din meciul cu Mureş:

"Cred că am început foarte prost. Ei au intrat foarte bine în meci. Am reuşit şi noi să reintrăm în joc, dar a fost prea mult. Ei au început să bage din nou aruncările spre finalul partidei."

În ceea ce priveşte apărarea în zonă a mureşenilor, Troupe afirmă că steliştii au fost luaţi prin surprindere de alegerile tactice ale adversarilor:

"Cred că am fost un pic, nu neapărat nepregătiţi, dar ne-am făcut alte planuri de joc. Ne aşteptam ca Haji (n.r. Alhaji Mohammed) să joace, dar nu a făcut-o. Şi zona lor ne-a pus mari probleme, mai ales în primul sfert al partidei."

Cât despre ceea ce trebuie pentru o prestaţie mai bună în meciul următor, fostul jucător al Energiei consideră că schimbarea trebuie să vină de la faza defensivă:

"Va trebui să jucăm mai bine în apărare. Va trebui să jucăm mai agresiv. Totul trebuie să înceapă de la faza defensivă."

A doua partidă dintre Steaua CSM Eximbank Bucureşti şi BC Mureş Târgu Mureş se va juca vineri, de la ora 18:00, în Sala Polivalentă din Bucureşti. 

*foto: sportpictures.eu

1 comentariu la aceasta stire:
  • YMCA alin67 :

    "Steaua! Victorie".....
    Ce penibil. Penibila încercarea de copiere a indemnului "Energiaaa! Victorieee! " . Penibil jocul Stelei, care nu poate deveni campioana decât împinsă puternic de la spate. Penibila atmosfera, precum și încercările de copiere a NBA-ului, prin acel de neînțeles "hall of fame", prin melodiile folosite, etc. În alta ordine de idei, Energia era superioara atât ca echipa, cât și ca atmosfera sau suporteri. Se pare ca "colegii grozavi de la Steaua", nu mai sunt chiar așa grozavi. Nu-i așa,PT5? Sau acum trebuie sa-ți zicem "Triple Troupe"?

    cu 8 ani în urmă (05.05.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!