Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Porter Troupe are 35 de coșuri de trei puncte marcate în retur

Adrian Micinic

Adrian Micinic
18.03.2012

Porter Troupe, fundașul american al echipei Energia Rovinari, a egalat propriul record personal stagional la capitolul reușite din afara semicercului. De asemenea și-a egalat recordul de puncte marcate într-un meci din acest sezon.

Jucătorul în vârstă de 29 ani a avut 6/8 la aruncările de la distanță pentru un total de 24 puncte în victoria obținută la Giurgiu, scor 79-71. În urma acestei prestații Troupe ajunge la un total de 35 reușite din spatele semicercului în nouă meciuri jucate în returul actualei ediții de campionat. El are un procentaj de 55.5% la acest procedeu.

De remarcat că Porter are cel puțin două coșuri de trei puncte marcate în fiecare meci. Meciul de la Giurgiu a fost al 3-lea în acest sezon când înscrie cel puțin trei astfel de coșuri. Rezultă o medie de 3.9 coșuri de trei puncte marcate pe meci pentru acest baschetbalist.

În nouă meciuri jucate, Porter Troupe are medii de 32.4 minute pe meci, 18.8 puncte, 4.0 pase decisive, 3.1 recuperări și 1.3 intercepții cu 1.4 posesii pierdute pentru 20.4 la eficiență.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!