Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Porter Troupe: „Aveam chiar o revanșă de luat în fața celor de la BC Mureș”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
05.01.2016

Energia Târgu Jiu a câștigat partida jucată în devans din etapa a 19-a contra lui BC Mureș. Formația gorjeană s-a impus cu scorul de 88-80 după prelungiri și a câștigat primul meci din 2016.

La final partidei, Porter Troupe a oferit o declarație, citat fiind de site-ul oficial al formației din Oltenia. Jucătorul american spune că nu-i place ca echipa sa să ajungă în prelungiri dar este mulțumit de faptul că s-au revanșat în fața lui BC Mureș, echipă care i-a învins atât în tur cât și în presezon:

„Nu îmi plac prelungirile, aș prefera să câștigăm când avem ocazia. Cred că puteam termina meciul mai devreme, dar ne-am pierdut puțin concentrarea și am făcut unele greșeli. Am început foarte bine jocul, aveam chiar o revanșă de luat în fața celor de la BC Mureș pentru înfrângerile pe care le-am suferit în tur și în presezon. Voiam să câștigăm, ne-am pregătit, am făcut și câteva schimbări tactice și am reușit asta. Pentru mine personal, este greu fără „coach Tonis”, pentru că avem o relație specială. Am lucrat trei ani împreună și suntem prieteni, dar am încredere în Iannis, el este antrenorul acum, eu sunt jucător profesionist, asta îmi este meseria, și el are încredere în mine, iar spectacolul trebuie să continue. Sincer, la fiecare joc există presiune, deoarece așteptările sunt mari și obiectivele pe măsură. Tratăm fiecare meci la victorie, dinamica este alta cu antrenorul Iannis, dar avem încredere în el. Meciul din Europa va fi altfel cu siguranță față de cel cu Mureș, echipa franceză joacă diferit, foarte atletic, dar ne putem adapta, putem juca rapid sau mai lent. Mergem acolo, rămânem concentrați pentru un joc dificil și totul va fi bine”.

foto: Alin Peptan

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!