Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Porter Troupe: „Cred că vom intra în play-off”

Paul Olar

Paul Olar
30.01.2016

Energia Târgu Jiu încearcă astăzi să își redreseze bilanțul, odată cu duelul împotriva clujenilor de la U-BT. Formația lui Hristu Șapera a bifat până la ora actuală opt victorii și 10 eșecuri, însă Porter Troupe nu este îngrijorat.

Americanul este convins că formația sa își va îndeplini obiectivul, declarând, conform csenergia.ro, următoarele:

„Trebuie să ne concentrăm mai mult pe jocul nostru, să fim mai disciplinaţi şi să eliminăm unele greşeli şi astfel la final în mod sigur vom fi in play-off. Cred că avem forţa să ne batem şi la campionat. Dar mai întâi trebuie să terminăm în primele opt echipe în sezonul regular şi apoi în play-off se poate întâmpla orice. Am demonstrat că putem câştiga împotriva oricărei echipe. Am pierdut foarte greu cu Oradea, în schimb am învins Steaua, Cluj sau Mureş, echipe care se bat la titlu. În play-off se poate întâmpla orice. Cred că vom intra în play-off. Este abia luna ianuarie, mai este până la play-off.”

*Foto: fibaeurope.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!