Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Porter Troupe: „Respectăm cu adevărat echipa Asesoftului”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
24.09.2014

Astăzi este ziua în care deţinătoarea Cupei României, CS Energia Târgu Jiu, şi campioana CSU Asesoft Ploieşti se întâlnesc la Bucureşti, în Sala Dinamo, pentru a se lupta pentru trofeul Supercupei României. Duelul dintre cele două echipe va fi transmis în direct de DigiSport 2, începând cu ora 19:00. 

Porter Troupe, unul dintre jucătorii emblematici ai formaţiei din Târgu Jiu, a vorbit în exclusivitate pentru TotalBaschet despre acest prim meci oficial al echipei sale în noul sezon competiţional. 

„Supercupa României este un meci foarte mare pentru noi. De fiecare dată este bine să te testezi chiar împotriva camponilor. Respectăm cu adevărat echipa Asesoftului. Ne aşteptăm la un meci dificil, dar mergem acolo să câştigăm. Aşadar, sperăm să avem o prestaţie bună şi în acelaşi timp să ne reprezentăm pe noi, respectiv pe fanii noştri în maniera în care trebuie”, a mărturisit baschetbalistul american. 

De asemenea, Troupe a spus câteva cuvinte şi despre sezonul 2014-2015, an competiţional în care trupa lui Antonis Constantinides se va lupta pe trei fronturi: LNBM, Cupa României şi FIBA EuroChallenge. 

„De la noul sezon mă aştept ca Liga Naţională să fie mult mai puternică decât cea precedentă. Fiecare meci va fi greu, după ce fiecare echpă şi-a îmbunătăţit lotul. Din nou vom lupta să produceam marea surpriză. De asemenea, vrem să lăsăm o impresie bună şi în EuroChallenge”, a încheiat Porter Troupe. 

În stagiunea trecută, Energia şi Asesoft s-au întâlnit de nu mai puţin de 6 ori. În sezonul regulat, ambele dueluri au fost câştigate de prahoveni, 84-82 la Ploieşti, respectiv 74-95 în oraşul lui Brâncuşi. Apoi, următoarea întâlnire directă dintre cele două echipe s-a jucat tot la Ploieşti, însă în semifinala Cupei României, acolo unde gorjeni au învins cu 71-63, urmând ca apoi să treacă în finală de CSM Oradea. În fine, oltenii şi prahovenii s-au întâlnit şi în prima fază a play-off-ului, iar elevii lui Dado Arnautovic şi-au luat revanşa după eşecul din Cupă, câştigând seria cu un categoric 3-0. 

*Foto: Mirela Oprea

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!