Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Porter Troupe s-a întors la Târgu Jiu

Porter Troupe s-a întors la Târgu Jiu

Unul dintre cei mai apreciați jucători din istoria Energiei Târgu Jiu, Porter Troupe, s-a întors în orașul lui Brâncuși. Ajuns la 38 de ani, Porter a fost căpitanul Energiei în perioada în care formația gorjeană a cucerit Cupa României în 2014 și a jucat în Final Four-ul EuroChallenge în 2015.

Troupe a jucat în ultimul sezon în Finlanda, la Helsinki Seagulls, acolo unde a cucerit medaliile de bronz. El a strâns medii de 7.8 puncte, 2.4 recuperări și 2.9 pase decisive pe parcursul sezonului precedent. De asemenea, Troupe a câștigat și Cupa Finlandei în stagiunea trecută.

De-a lungul carierei, Porter Troupe a mai jucat în România la Steaua București, BCM U FC Argeș Pitești și SCM U Craiova, dar și în campionatele din Canada, Liban, Polonia și Lituania.

Troupe a semnat un contract pe un sezon cu formația gorjeană, care i-a reconfirmat recent pe Alexandru Berca și Camil Berculescu, dar și pe americanul Brandon Sly, din prima ligă georgiană.

*foto: facebook SCM U Craiova

3 comentarii la aceasta stire:
  • Popescu Marcu-George :

    Welcome back ,Porter Troupe
    Welcome back ,Porter Troupe ! De ce tocmai la Targu Jiu la ce jucător bun e ar fi putut ajunge și la echipele de top din campionatul nostru

    cu 2 ani în urmă (02.08.2021) Raspunde
  • BC CSU Sibiu adrianus . :

    !
    Nu ma asteptam
    Bun venit

    cu 2 ani în urmă (02.08.2021) Raspunde
  • pipzn :

    Arata
    ca o revenire la o "echipa de suflet" si implicit un loc unde probabil isi va incheia cariera.
    Frumos

    cu 2 ani în urmă (02.08.2021) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!