Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Porter Troupe: „Trebuie să ridicăm nivelul și să jucăm la o intensitate mult mai mare”

Porter Troupe: „Trebuie să ridicăm nivelul și să jucăm la o intensitate mult mai mare”

CSM Târgu Jiu joacă în această seară, 4 decembrie, pe terenul lui SCM Universitatea Craiova în încheierea etapei a opta a Ligii Naționale de Baschet Masculin, gorjenii fiind fără victorie până în acest punct al sezonului.

Porter Troupe a participat la o conferință de presă organizată înaintea meciului din Bănie, antrenorul-jucător al lui CSM Târgu Jiu declarând următoarele pentru început conform site-ului clubului:

„Întâlnim Craiova, o echipă bună a campionatului. O echipă care joacă în Europa. Ne așteaptă un meci în care noi trebuie să ridicăm nivelul și să jucăm la o intensitate mult mai mare. Este un joc special pentru mine. Am jucat doi ani acolo, iar Giordan Watson este prietenul meu cel mai bun și nașul copilului meu și o să fie un sentiment plăcut să revin la Craiova. Trebuie să jucăm mult mai bine, mai tare și mai agresiv decât am jucat împotriva echipei din Pitești. Sper ca jucătorii să înțeleagă acest lucru și să mergem acolo să putem să câștigăm.”

Troupe spune că agresivitatea și intensitatea lipsește în acest moment și acestea sunt câteva motive pentru care echipa este fără victorie în campionat:

„Este treaba mea cum joacă și cum se prezintă echipa. Nu am avut intensitate și nu am arătat așa cum trebuie. Ceea ce lucrăm la antrenamente trebuie să aplicăm și în meciuri. Trebuie să fim agresivi și să avem intensitate.”

Întrebat dacă se gândește la schimbări de lot în iarnă, Troupe a spus:

„În acest moment nu mă gândesc la asta. Ne gândim ca fiecare jucător să-și atingă potențialul maxim. Și Dylan (nr.. Frye) a spus că este sub nivelul lui de joc. Asta este principala noastră preocupare și vom vedea ce va urma.”

El și-a asumat responsabilitatea pentru prestația din runda precedentă, în eșecul de acasă contra lui FC Argeș:

„Cred că n-am arătat ca o echipă în etapa trecută și îmi asum întreaga responsabilitate. Nu poți câștiga de unul singur un meci. Jucătorii trebuie să înțeleagă că toată puterea este a grupului și ca un grup putem ajunge să avem rezultate și sper ca duminică să începem acest lucru.”

SCM U Craiova și CSM Târgu Jiu se întâlnesc în această seară (04.12) în Derby-ul Olteniei, meciul care închide etapa a opta a Ligii Naționale urmând să înceapă la ora 19.00 și o să fie transmis pe FRB TV.

*foto: csmtargujiu.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!