Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Porter Troupe vorbeşte despre primul meci al returului cu Concordia Chiajna

Radu Bărăian

Radu Bărăian
17.01.2014

Energia Rovinari şi Concordia Chiajna se vor duela mâine, cu începere de la ora 19:00, în Sala Sporturilor din Târgu Jiu, într-un meci din cadrul primei runde a returului din LNBM. Extrema oltenilor, Porter Troupe, a vorbit cu TotalBaschet despre confruntarea cu trupa lui Vlastimir Vukadinovic. 

Porter, ce aşteptări ai de la confruntarea cu cei de la Concordia Chiajna? 

În primul mă aştept la faptul că adversarii vor veni pregătiţi pentru acest joc şi vor da tot ceea ce au ei mai bun împotriva noastră. Sunt sigur că vor veni aici încrezători că vor reuşi să facă un meci mult mai bun decât meciul din debutul campionatului, atunci când scorul a fost destul de strâns.

Ce părere ai despre adversarii de mâine, despre situaţia lor? 

Din punctul meu de vedere au o situaţie bună în ceea ce priveşte jucătorii tineri. Aceştia au oportunitatea să acumuleze experienţă în prima ligă din România. Nu ştiu exact situaţia lor financiară, dar după cum am spus echipa ajută foarte mult tinerii, dându-le ocazia să joace la un nivel înalt. 

Care crezi că este principala armă a celor de la Concordia?

Sunt de părere că orice jucător poate fi periculos dacă nu joci împotriva lui cu seriozitate. Deci, pentru noi este foarte important să jucăm la capacitate maximă şi să nu-i lăsăm să creadă că se pot ridica la nivelul nostru.

_______

În disputa tur, jucată pe terenul galben-verzilor, Energia s-a impus destul de dificil, la 6 puncte diferenţă, scor 99-93. Porter Troupe a fost cel mai bun om al grupării gorjene în meciul respectiv, terminând cu 26 de puncte, 5 recuperări, 2 pase decisive, 3 intercepţii şi un indice la eficienţă de 32 de unităţi.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!