Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Predrag Badjnarevic: "Jucătorii mei au fost prea moi pentru acest meci”

Ioana Ardereanu

Ioana Ardereanu
19.10.2012

Echipa Timișoarei nu a izbutit nici de această dată să se impună în Sala Sporturilor din Tg-Jiu. Echipa condusă de pe margine de Predrag Badjnarevic a cedat în repriza de prelungiri la scorul de 89-90, timișorenii afându-se la cea de 8-a înfrânegere în fața Energiei.

În urma rezultatului înregistrat, antrenorul grupării de pe Bega a vorbit despre primul eșec din acest debut de sezon, afirmând că este o ”înfrângere dureroasă”.

Ca și anul trecut, am avut un meci strâns. Anul trecut am pierdut în ultimele două secunde, acum am pierdut în prelungiri. A fost un meci interesant, plin de emoții, cu schimbări dese de rezultat, dar pentru noi este o înfrângere dureroasă fiind a doua oară când Timișoara pierde de asemenea manieră la Târgu Jiu.

În ceea ce privește maniera de arbitraj de care cele două protagoniste au avut parte, tehnicianul sârb nu s-a declarat prea mulțumint, spunând chiar că jocul a fost infleunțat pe alocuri de deciziile cavalerilor fluierului.

Nu sunt mulțumit în totalitate de arbitraj. Energia a aruncat 45 de libere. Este poate prea mult. Au fost câteva decizii bizare, dar ca antrenor trebuie să mă gândesc mai mult la echipa mea și jucătorii mei au fost prea moi pentru un asemenea meci.

Nu în ultimul rând, acesta a ținut să îl remarce pe cel ce a făcut posibilă victoria Energiei, și anume Louis Darby.

Când pierzi în ultimele secunde, la un punct, nu este o mare diferență. Sunt mici detalii care au înclinat balanța, care te pot duce la victorie sau înfrângere. Energia a avut în Darby un jucător extraordinar pe tot parcursul meciului și în special în prelungiri, unde a înscris câteva aruncări nebunești. Jucătorii mei au fost prea moi pentru acest meci.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!