Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Predrag Badnjarevic: "A fost un nou meci nebun cu CSM Oradea"

Adrian Micinic

Adrian Micinic
26.10.2012

Predrag Badnjarevic, antrenorul lui BC Timișoara a explicat succesul obținut în cursul serii de vineri (26.10), la Arena Antonio Alexe, în fața lui CSM Oradea.

Despre meci:

"A fost un nou meci nebun între Oradea și noi. Dacă vă amintiți și sezonul trecut a fost la fel, toate trei meciurile desfășurându-se asemănător cu acesta. Este foarte frumos să urmărești din tribună un astfel de meci, dar pentru noi, antrenorii, e ceva extrem de greu. Am dat cu piciorul la un avantaj de 16 puncte și apoi am revenit de la minus 15, ceea ce înseamnă un total de 31 puncte. E ceva incredibil.

Am început foarte bine, cred că au fost cele mai bune 7-8 minute ale noastre în acest sezon. Apoi am devenit confuzi, ceea ce nu e normal, dar se întâmplă. Mi-a plăcut atitudinea noastră. Am înțeles după meciul cu Clujul că trebuie să luptăm, altfel nu poți să faci nimic. Dacă aș putea să găsesc o explicație pentru oscialțiile din jocul nostru probabil aș antrena în NBA. Nu pot să explic și nu știu dacă se găsește cineva care s-o facă.

Am vrut să surprindem puțin echipa din Oradea. De aceea am început cu Jelenic și Căpușan, respectiv cu Archie pe poziția 4. Cred că am reușit acest lucru la modul în care a început partida. Dar nu am câștigat meciul doar cu titularii. Fiecare jucător a avut un aport semnificativ. După cum știți am avut multe probleme pe tot parcursul jocului cu greșelile personale. Am pierdut ritmul jocului și am avut probleme din punct de vedere al execuției ofensive. Nu e normal să se întâmple, dar asta e. Până la urmă, la final, am fost mai buni."

Despre Archie, Popescu, poziția 1 și noile achiziții:

"Archie joacă de obicei poziția 4 însă nu o face de la început. Astăzi am considerat că avem de câștigat să îl folosit acolo și se pare că am avut dreptate. Consider că echipa în ansamblu joacă mai bine cu el în poziția 4.

Bogdan Popescu a fost poate cel mai bun jucător al nostru în sezonul precedent. Rămâne un jucătot foarte important pentru noi și în acest sezon. Deși nu a jucat mult, cred că a fost util echipei și mă bucur pentru acest lucru. Încerc să găsesc soluțiile optime pentru a folosit jucătorii în așa fel încât ei să ofere un plus echipei. Ideea este că îmi place cum lucrează Bogdan, e un exemplu în acest sens.

Jovanovic a jucat 40 de minute. Ar fi fost riscant să încercăm altceva în acest meci. Avem nevoie ca Jelenic să înțeleagă sistemul nostru de joc, dar asta necesită timp. El este un jucător de poziția 2 în primul rând, dar ne poate ajuta în așa fel încât să îi oferim minute de răgaz lui Jovanovic.

Sunt mulțumit de noile achiziții ale echipei. Dar e foarte greu să integrezi jucătorii noi în sistemul tău de joc. Asta e o muncă extrem de grea pentru orice antrenor. Suntem în continuare în căutarea unui echilibru în ceea ce privește jocul echipei în așa fel încât să putem integra noile achiziții și să le oferim minute suficiente de joc tuturor jucătorilor. De asemenea, e importantă și atmosfera în echipă. Nu e deloc ușor."

Despre nivelul echipei înaintea debutului în EuroChallenge:

"Dacă putem să jucăm așa cum am făcut-o astăzi preț de vreo 20 de minute pot să spun că suntem pregătiți pentru EuroChallenge. Trebuie să ne putem adapta situațiilor care se ivesc în timpul jocului. Aici nu ne-am descurcat prea bine și trebuie neapărat să corectăm acest lucru în timpul jocului. Nu poate fi de acceptat să avem atât de mari și de multe oscialții."

1 comentariu la aceasta stire:
  • horace :

    emotii
    ma bucur enorm pt victoria din aceasta seara,dar inconstanta echipei da de gandit! este o echipa extrem de bine cladita,de aceea astept mai mult de la ea! cunosc echipa,cunosc antrenorul si astept rezultate maxime de la ea! succes, va urmaresc pas cu pas!!!

    cu 11 ani în urmă (27.10.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!