Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Predrag Badnjarevic: "Am jucat mai rău decât mă aşteptam"

Adrian Cojocaru

Adrian Cojocaru
29.09.2012

Badnjarevic caută soluţii după primul meci de la Cupa Timişoara al elevilor săi

După calificarea echipei sale în finala Cupei Timişoara, antrenorul formaţiei BC Timişoara nu avea prea multe motive de bucurie, în ciuda succesului la limită cu Radnicki Belgrad, 75-73. Predrag Badnjarevic nu a fost încântat de modul în care a jucat formaţia sa şi spune, citat de site-ul banatsport.ro, că atacul a suferit mult, dar că echipa poate juca mult mai convingător.

Am jucat mai rău decât mă aşteptam, e adevărat. Mă bucur că am câştigat chiar şi aşa dar putem în acest moment să evoluăm mai bine, suntem pregătiţi pentru asta. Am jucat rău în primul rând ofensiv, am ratat dar suntem pregătiţi să jucăm mai bine. E poate şi presiunea, primul joc în faţa fanilor. Nimeni nu trebuie să ne spună că am jucat rău, ştim acest lucru, discutăm acum de ce.

Timişorenii vor juca sâmbătă finala mare a Cupei Timişoara, în compania lui Albacomp Szekesfehervar, de la ora 19:30.

foto arhivă: fortaviola.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!