Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Predrag Badnjarevic: "Am pierdut după o serie de 12 victorii şi sunt nemulțumit"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
23.12.2011

Unul dintre cele mai interesante partide disputate în ultima rundă a Diviziei A masculine de baschet a avut loc la Sala Sporturilor Constantin Jude din Timişoara, acolo unde formaţia locală a dat piept cu BC Mureş Târgu Mureş. Gazdele porneau din postura de favorite, având o serie de 12 victorii fără înfrângere. De parte cealaltă Sekulovic nu pierduse niciun meci de când a fost instalat ca şi principal. La capătul unui meci foarte echilibrat mureşenii au avut câştig de cauză impunându-se cu scorul de 73-69.

Într-o declaraţie acordată site-ului bctimisoara.ro, tehnicianul sârb al timişorenilor s-a arătat nemulţumit de jocul echipei sale fiind de părere că au ratat foarte multe aruncări şi din această cauză au pierdut jocul. Totuşi Badnjarevic este mulţumit de bilanţul final: 13 victorii şi 2 înfrângeri.

Am pierdut după o serie de 12 victorii şi sunt nemulțumiț de asta. Niciunul dintre jucători n-a avut o zi bună în ceea ce privește jocul ofensiv. Pot să spun că nici în cel defensiv, mai ales în partea a doua. În primele cinci minute ne-am apărat bine, apoi am fost inexistenți. De asemenea, am ratat foarte foarte multe aruncări, iar din aceste cauze am pierdut jocul. Nu e deloc plăcut, fiindcă voiam să terminăm mai bine această primă jumătate a sezonului, dar asta e. Totuşi, linia de clasament cu 13 victorii şi două înfrângeri este una bună.

BC Timişoara a încheiat turul campionatul clasându-se pe primul loc în ierarhia generală.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!