Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Predrag Badnjarevic: "Ce puteam face mai mult decât să fim pe primul loc ?"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
01.01.2012

După un sezon complet ratat, BC Timişoara a izbutit să-l facă deja uitat cu performanţe foarte bune înregistrate în turul actualei ediţii de campionat. După 15 etape bănăţenii se află pe primul loc în Divizia A masculină de baschet având doar două înfrângeri şi 13 victorii.

Într-un interviu acordat site-ului bctimisoara.ro, Badnjarevic vorbeşte despre turul campionatului, despre jocul echipei sale dar şi despre şansele de a cuceri un trofeu în acest an.

Sunteţi mulţumit de ceea ce aţi realizat în prima parte a sezonului ?

Da, şi cred că toată lumea poate fi mulţumită. Ce puteam face mai mult decât să fim pe primul loc ? Eu, ca antrenor, întotdeauna îmi doresc ca jocul echipei să fie mai bun şi cred că putem evolua mai bine, dar în acelaşi timp trebuie să fiu realist. Nu cred că avem foarte mulţi jucători care se pot ridica la nivel foarte înalt. Toată lumea ştie acest lucru, însă noi încercăm să jucăm la nivelul nostru maxim. Uneori ne reuşeşte, alteori nu, dar asta este, mergem înainte.

Ce aveţi de îmbunătăţit în jocul echipei ?

Totul, în segmentele importante ale jocului, defensiv şi ofensiv. Trebuie să fim mult mai puternici, să jucăm mai simplu şi mai rapid în atac, dar pentru asta este nevoie de timp. Nu am avut destul timp ca să rezolvăm toate problemele, dar cred că până acum am muncit bine. Ştim că ne aşteaptă o parte secundă dificilă şi vrem să muncim la fel de serios ca până acum.

Este echipa capabilă să câştige un trofeu, în acest sezon ?

Este devreme să vorbim despre aceasta. Nimeni nu s-a gândit că am fi pregătiţi pentru aşa ceva, dar iată că suntem lideri. Ne vom stoarce de toate energiile pentru a fi în top sau pentru a ne menţine aproape de locul întâi. Nu vă pot da un răspuns precis la această întrebare, pentru că mai avem foarte multe meciuri de jucat şi deplasări de făcut, inclusiv în Liga Balcanică.

Ce gândiţi acum despre venirea dvs la Timişoara ? A fost bună alegerea pe care aţi făcut-o în vară ?

Ştiam şi atunci, ştiu şi acum că este o provocare pentru mine. Am lucrat în urmă cu câţiva ani în România şi am auzit că lucrurile s-au schimbat, baschetul a crescut valoric, aşa că am acceptat oferta. Sunt mulţumit până acum, însă ştiţi că meseria mea este una dificilă, în care lucrurile se schimbă rapid. Este meseria mea şi sunt pregătit pentru ea.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!