Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Predrag Badnjarevic: "E riscant să joci cu echipe precum CSM București. Nu știm prea multe despre ei!"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
12.10.2012

Predrag Badnjarevic, antrenorul principal al lui BC Timișoara, a prefațat confruntarea cu CSM București, programat a se desfășura sâmbătă (13.10), la Sala Constantin Jude:

“Vrem să câştigăm jocul de sâmbătă şi, de asemenea, vom încerca să jucăm un baschet de calitate. CSM a făcut schimbări numeroase în echipă: au venit Jevohn Shepherd şi Steve Sir, alţi doi sârbi pe poziţiile 4-5, de asemenea îl au pe Fometescu. E puţin riscant când joci împotriva unor asemenea echipe pentru că nu ştim multe lucruri, chiar dacă am văzut câteva jocuri de-ale lor. Vom încerca să jucăm la fel de bine ca la Tg. Mureş.” (bctimisoara.ro)

Meciul dintre BC Timișoara și CSM București face parte din programul etapei a 2-a în sezonul regulat al Ligii Naționale de baschet masculin - ediția 2012/13.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!