Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Predrag Badnjarevic: "Întâlnim cea mai bună echipă din grupă"

Adrian Cojocaru

Adrian Cojocaru
13.11.2012

foto: Romprest

BC Timişoara joacă în această seară pe terenul lui EWE Baskets Oldenburg în etapa a II-a a grupei F din FIBA EuroChallenge. Timişorenii se pregătesc să înfrunte cel mai puternic adversar din serie, dar nu sunt dispuşi să facă doar act de prezenţă.

Antrenorul Predrag Badnjarevic a declarat conform site-ului oficial al clublui că alb-violeţii vor căuta să joace cât mai bine, într-un nou stil!

Vom încerca să schimbăm ceva în jocul nostru, nu doar pentru meciul cu Oldenburg, ci şi pentru viitoarele confruntări. Va fi un meci foarte greu, pentru că ei alcătuiesc cea mai bună echipă din grupă şi una din cele mai bune echipe din campionatul Germaniei, care este mult mai puternic decât cel românesc. Este o echipă foarte atletică, care aleargă foarte mult. Ne plac acest gen de partide, pentru că putem vedea unde ne situăm, dacă ne putem bate cu astfel de echipe.

Partida va avea loc azi de la ora 21:00, ora României.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!