Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Predrag Badnjarevic: "Întotdeauna când se schimbă antrenorul echipele joacă bine la început"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
20.12.2011

Unul dintre cele mai echilibrate partide, în aparenţă, de miercuri seară este confruntarea dintre BC Timişoara şi BC Mureş Târgu Mureş. Jocul contează pentru ultima etapă a turului şi opune liderul Diviziei A şi o echipă aflată în creştere de formă după sosirea sârbului Sekulovic.

Într-o declaraţie acordată site-ului bctimişoara.ro, Predrag Badnjarevic se aşteaptă la un meci mai dificil decât cel din cupă având în vedere moralul mureşenilor. Tehnicianul sârb este de părere că o echipă care schimbă antrenorul joacă bine la început.

Cu siguranţă va fi un alt meci acum, pentru că oaspeţii noştri vin cu un moral bun, au câştigat trei meciuri la rând şi au un antrenor nou. Întotdeauna când se schimbă antrenorul echipele joacă bine la început. Ei sunt conştienţi că i-am bătut în Cupă şi vor juca altceva acum. Sigur că a apărut oboseala, dar toate echipele sunt obosite. Mai avem două zile şi apoi ne vom odihni.

Partida este transmisă în direct, începând cu orele 18:00, pe postul TVR 3.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!