Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Predrag Badnjarevic: "Kormend şi-a îmbunătăţit jocul în ultima vreme"

Adrian Cojocaru

Adrian Cojocaru
05.11.2012

Aflat şi el la debutul în FIBA EuroChallenge, antrenorul Predrag Badnjarevic a vorbit astăzi despre adversarul de mâine al Timişoarei. Conform druckeria.ro, tehnicianul sârb spune că BC Kormed e în creştere de formă faţă. Maghiarii au 2 victorii din şase meciuri în campionat, dar în weekend au trecut pe teren propriu de liderul Szombathely.

Kormend e o echipă foarte serioasă, s-au îmbunătățit față de începutul acestui sezon. Au în componență un jucător croat, Zvonko Buljan, poate cel mai bun om al lor. Vom încerca să etalăm cel mai bun baschet al nostru și să câștigăm. În această grupă, Oldenburg şi Szolnok sunt cel puţin la nivelul lui Galil Gilboa cu care am jucat în Liga Balcanică.

Croatul la care face referire antrenorul timişorenilor a avut parte cu doar câteva zile în urmă de un accident nefericit, fiind implicat într-un incident auto. Buljan nu a suferit răni grave şi va juca la Timişoara.  

Jocul are loc marţi, de la ora 20:00.


Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!