Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Predrag Badnjarevic: "Mediaşul e favorită, dar dacă impunem ritmul putem câştiga"

Adrian Cojocaru

Adrian Cojocaru
01.03.2012

Timişoara are parte de un nou derby la baschet. Leii din Banat joacă sâmbătă, în deplasare, cu Gaz Metan Mediaş. Alb-violeţii spun că ardelenii sunt favoriţi în acest meci.

Cu siguranţă, ei sunt favoriţi. Au cea mai lungă rotaţie din campionat şi joacă acasă. Cred că se va impune echipa care va reuşi să îşi impună mai bine stilul de joc. Dacă ne impunem ritmul avem o şansă, dacă nu va fi greu.

Antrenorul timişorenilor se aşteaptă în primul rând la un duel fizic şi crede că alb-violeţii pot câştiga cu o singură condiţie.

Ei sunt mai masivi, vor duce mingea sub coş, dar au şi şut de la distanţă. Dumitrescu aruncă foarte bine, Mitchell e foarte atletic. Nu trebuie să îi lăsăm să facă asta prea uşor.

Predrag Badnjarevic surprinde şi spune că Gaz Metan e cea mai bună echipă din campionat, asta deşi echipa sa a condus în cea mai mare parte a sezonului.

Ştiu că putem să învingem, dar pentru asta trebuie să jucăm foarte, foarte bine. Eu cred că Mediaşul este cea mai bună echipă din România. Nu au pierdut niciun meci acasă, cu excepţia acelei partide ciudate cu Asesoft (*pierdută la masa verde). Avem o misiune foarte grea. Mergem însă acolo să câştigăm. Sper că vom juca cel mai bun baschet al nostru.

Partida va avea loc sâmbătă, de la ora 19:00 şi va fi transmisă de Digisport.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!