Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Predrag Badnjarevic: “Mi-aş dori un plus pe faza de apărare”

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
09.11.2012

                                            

Dupǎ victoria de pe terenul dinamoviştilor, antrenorul de la BC Timişoara, Predrag Badnjarevic, a declarat pentru site-ul oficial al echipei cǎ vrea mai mult de la echipǎ pe partea de apǎrare.

 "Am avut două absenţe importante, Jelenic şi Derasimovic, aşa că resursele noastre pentru posturile 1, 2 şi 3 au fost reduse, dar ne-am descurcat bine. Jucătorii mei au abordat meciul cu seriozitate, iar de acum ne gândim la întâlnirea de marţi, din Germania, din FIBA EuroChallenge.
Am dat şanse şi celor care au evoluat mai puţin. Dodoc şi Dragoş Andrei au jucat bine, dar vreau mai mult de la ei în defensivă. De fapt, nu numai de la ei mi-aş dori un plus pe faza de apărare"

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!