Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Predrag Badnjarevic: "Nu aş fi crezut că vor fi 23 de puncte. Nu suntem calificaţi, în retur începem de la 0-0"

Adrian Cojocaru

Adrian Cojocaru
17.09.2011

Badnjarevic impresionează încă de la primul contact într-un meci oficial cu o echipă românească. Sârbul şi-a condus excelent de pe bancă elevii, care au trecut cu 90-67 de BC Mureş Tg-Mureş, în turul optimilor din Cupa României. Alb-violeţii au avut şi 32 de puncte avans, dar au pierdut din turaţie pe final. Badnjarevic, care a reuşit eventul în Tunisia în această vară e mulţumit de joc, dar puţin supărat de felul în care elevii săi au tratat finalul de meci. 

Dacă cineva ne-ar fi spus că vom avea 23 de puncte avans la final nu aş fi crezut. Dar pe parcursul meciului am avut ocazie să facem o diferenţă şi mai mare. Am făcut un sfert trei excelent. Acolo s-a făcut diferenţa de pe tabelă. Sunt mulţumit de joc. Sunt puţin supărat pentru final. La fiecare time-out le-am spus băieţilor că fiecare minge, fiecare posesie e importantă.

Badnjarevic nu se mulţumeşte doar cu victoria de la Timişoara şi vrea ca echipa să repete acelaşi joc şi în meciul retur.

Am spus că fiecare punct e important, dar le-am transmis deja băieţilor că a trecut abia o repriză. Ne aşteaptă încă una la Târgu-Mureş şi trebuie să merge acolo să câştigăm, nu să apărăm acest rezultat. Am jucat bine, dar putem să o facem şi mai bine! Nu suntem calificaţi încă, returul începe de la 0-0.

BC Timişoara s-a impus la 23 de puncte diferenţă în faţa formaţiei de pe Mureş.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!