Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Predrag Badnjarevic: "Oricare adversar ar fi fost dificil şi periculos"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
16.01.2012

În urmă cu o oră la sediul Federaţiei Române de Baschet a avut loc tragerea la sorţi pentru Final Four-ul Cupei României. Sorţi au decis ca principalele favorite la adjudecarea acestui trofeu, CSM Oradea şi BC Timişoara, să se întâlnească în semifinalele competiţiei. Acelaşi lucru s-a întâmplat şi la Final Four-ul feminin când ICIM Arad şi CSM Târgovişte au disputat finala competiţiei în semifinale.

Într-o declaraţie acordată site-ului bctimisoara.ro Predrag Badnjarevic afirmă că echipa sa trebuie să evolueze cu multă atenţie pentru a câştiga trofeul.

Oricare adversar ar fi fost dificil şi periculos. Toate echipele au dovedit valoare prin calificarea în Final Four. CSM Oradea are jucători valoroşi pe toate posturile, dar posedă şi un bun joc de echipă. Va trebui să evoluăm cu multă atenţie, căci ne despart doar două meciuri de un posibil trofeu.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!