Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Predrag Badnjarevic: “Sper că am înţeles ceva şi vom arăta asta în partida decisivă”

Claudia Truşcă

Claudia Truşcă
21.04.2012

        

Duminică, în sala Olimpia din Timişoara se va disputa meciul 5, între BC Timişoara şi CSM Bucureşti, de altfel unul decisiv pentru calificarea in seminifinale. Înainte de această confruntare, antrenorul “leilor” din Banat a declarat pentru bctimisoara.ro că cel mai important lucru este atitudinea.

“Meciul va fi foarte dificil pentru noi, cum de altfel a fost și cel de-al patrulea. Am evoluat foarte bine meciurile al doilea şi al patrulea, dar foarte slab în primul și al treilea. Din nou, sper că am înţeles ceva şi vom arătat asta în partida decisivă. CSM este o echipă bună, periculoasă, dar sper ca mâine să avem suportul fanilor, să dăm totul și să învingem.
Pentru fiecare joc schimbăm ceva tactic, în special în apărare, dar poţi să schimbi orice dacă efortul nu e bine dozat, vor apărea problemele. În primul rând avem nevoie de atitudinea corectă, cea câștigătoare. Este cel mai important lucru”

Partida va putea fi urmărită live pe Digi Sport 3, începând cu ora 20.00.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!