Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Predrag Badnjarevic: "Sunt mulţumit doar de sfertul trei. Aşa ar trebui să jucăm mereu"

Adrian Cojocaru

Adrian Cojocaru
13.10.2012

Antrenorul Leilor din Banat a fost mulţumit de victoria echipei sale în faţa lui CSM Bucureşti, 86-68, dar în stilul caracteristic a comentat mai întâi momentele proaste ale echipei sale. Predrag Badnjarevic a fost mulţumit doar de sfertul trei, unul în care echipa sa a jucat extrem de precis şi s-a desprins la 23 de puncte pe tabelă. Tehnicianul sârb e nemulţumit de startul meciului, a apreciat jocul lui Ivan Jelenic şi spune că echipa nu e în formă maximă încă.

Per ansamblu am făcut un joc bun, dar eu sunt mulţumit doar cu sfertul trei. Atunci am jucat agresiv în apărare, aşa cum ar trebui să facem tot timpul. La început jucătorii nu au vrut să se obosească, nu au luptat şi au crezut că pot câştiga aşa. Noi nu avem talie foarte mare şi dacă vrei să câştigi atunci trebuie să fii agresiv în apărare. Ivan e un jucător foarte bun, dar eu vreau să fie bun tot timpul, chiar şi atunci când nu marchează la fel de mult ca azi. E puţin mai individualist pentru că nu ştie foarte bine jocul echipei, dar cred că în două săptămâni va cunoaşte perfect toate schemele de joc. Eu nu sunt de acord că arătăm foarte bine. Cred că putem mult mai mult şi vom încerca să facem asta.

Timişorenii au acum două victorii în primele două runde, cu BC Mureş în deplasare şi CSM Bucureşti pe teren propriu.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!