Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Predrag Badnjarevic: "Trebuie să fim atenţi în meciul cu Energia Rovinari"

Adrian Cojocaru

Adrian Cojocaru
22.03.2012

Astăzi, într-un meci restant, Energia Rovinari primeşte pe teren propriu vizita formaţiei BC Timişoara. Ambele formaţii îşi doresc cu ardoare victoria. Pentru Energia ar însemna o şansă în plus în lupta pentru locul 8, în timp ce timişorenii vor să profite la maximum de această restanţă şi să pună 2 puncte între ei şi a doua clasată.

Antrenorul bănăţenilor, Predrag Badnjarevic a declarat pentru site-ul oficial al clubului că alb-violeţii trebuie să joace la capacitate maximă dacă vor să învingă.

Energia luptă încă pentru calificarea în playoff şi a arătat calitate în multe partide. Trebuie să fim atenţi şi să jucăm la valoarea noastră care ne-a făcut să fim atâtea etape pe primul loc.

Partida va avea loc azi, de la ora 19:00.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!