Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Predrag Badnjarevic: "Va fi greu cu Energia. Are multe individualităţi"

Adrian Cojocaru

Adrian Cojocaru
16.10.2012

foto: BC Timişoara (Facebook)

Etapa intermediară va opune la Tg-Jiu două formaţii neînvinse în acest sezon. Energia Rovinari şi BC Timişoara de vor lupta pentru a rămâne imaculate în debutul campionatului. Timişorenii au reuşit două prestaţii foarte bune cu BC Mureş şi CSM Bucureşti, iar gazdele au trecut de Sibiu şi Miercurea-Ciuc.

Ultima dată când bănăţenii s-au deplasat la Tg-Jiu au pierdut, astfel încât acum sunt puşi în gardă. Antrenorul Predrag Badnjarevic a vorbit pentru site-ul oficial al clublui despre jocul de miercuri seara.

Va fi un meci greu, cum au fost şi precedentele, chiar dacă ni le-am făcut uşoare pe parcurs. Va exista o presiune asupra noastră, pentru că jucăm în deplasare, însă sper s-o depăşim. Echipa din Rovinari are câteva individualităţi, aşa că va trebui să fim vigilenţi în apărare. Sunt unii jucători pe care îi cunoaştem, ca Darby sau Steffel, dar şi alţii valoroşi, precum Giles şi Atanackovic, despre care avem mai puţine informaţii. Vom încerca să jucăm cel mai bun baschet al nostru şi să continuăm seria victoriilor.

În acest moment, ambele formaţii au 4 puncte în clasament. Energia e pe locul 5, iar BC Timişoara ocupă locul 2. Partida va avea loc miercuri, de la ora 19:00.

1 comentariu la aceasta stire:
  • FanFan la Tulipe :

    "Cap avem minte ne mai trebuie"
    Preferam ca Badnjarevic sa spuna "Va fi greu cu Energia. Nu are individualitati, dar joaca ca o adevarata echipa". Din pacate degeaba jucatori ca Darby,Steffel...., dau totul pe teren, daca tot ce da antrenorul nu e decat "praf in ochii conducerii"(A uitasem il mai da si pe N.Junior-nu stiu daca sa ma bucur sau sa ma intristez).Foarte bine sesizat in avancronica meciului...diferenta dintre cele 44 de pase decisive ale timisoarei si cele 17 ale Energiei spune totul despre cei doi antrenori(probabil asta e si diferenta de valuare). In rest BAFTA ENERGIA...te iubim si cu antrenor...dar mai ales fara.

    cu 11 ani în urmă (16.10.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!