Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Predrag Badnjarevic: "Va fi un sezon mult mai greu, dar vreau un trofeu"

Adrian Cojocaru

Adrian Cojocaru
14.08.2012

Antrenorul vicecampioanei BC Timişoara a făcut o scurtă analiză asupra schimbărilor petrecute în vară în sânul echipei. Predrag Badnjarevic a vorbit despre transferurile realizate de alb-violeţi şi spune că a adus jucători de un anumit profil. Djerasimovic, Căpuşan, Johnson şi Sollazzo sunt cele mai noi nume din lotul trupei de pe Bega.

Jucătorii pe care i-am transferat sunt de profilul celor pe care îi căutam. Pe parcursul sezonului trecut am realizat ce jucători îmi trebuie, conform filosofiei mele de joc. Acum, pe hârtie, cu toţii arată foarte bine, dar vom vedea cât de bine se decurcă şi pe teren. Trebuie să muncim mult pentru că ne aşteaptă un sezon mult mai greu. Mie îmi va fi mai uşor pentru că avem deja un nucleu şi deja cunosc campionatul. Sarcina mea e să îi fac pe jucătorii noi să se integreze în echipă.

Bănăţenii şi-au luat măsuri de precauţie pentru a evita problemele legate de oboseală care au apărut pe finalul sezonului trecut, atunci când participarea în Liga Balcanică şi-a spus cuvântul. Predrag Badnjarevic spune că acum are o bancă suficient de lungă astfel încă lotul să nu mai fie epuizat fizic.

Anul acesta avem destui jucători. Sper să avem noroc cu accidentările, să le evităm.

Bănăţenii se vor pregăti în continuare în Timişoara după care vor participa la un turneu de pregătire la Belgrad.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!