Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Predrag Badnjarevic : “Vom folosi acest meci pentru a ne îmbunătăţi jocul”

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
08.11.2012

                   

Vineri, BC Timişoara se deplaseazǎ la capitalǎ pentru a disputa partida din cadrul etapei a 7-a, cu CS Dinamo. Tehnicianul timişorenilor, Predrag Badnjarevic a declarat pe site-ul oficial al echipei cǎ în aceastǎ confruntare vor juca şi cei care au evoluat puţin în primele etape.

“Vom folosi acest meci pentru a ne îmbunătăţi jocul, mai ales în perspectiva a ceea ce urmează în această prima parte a sezonului. Le voi cere jucătorilor mei aceeaşi seriozitate şi în această întâlnire cu Dinamo, mai ales că se vor afla pe teren şi cei care au evoluat mai puţin în primele etape”

Partida este programatǎ vineri (09.11) cu începere de la ora 16.00.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!