Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Predrag Bandjarevic: ”Pierdusem două jocuri, trebuia să câştigăm, a fost presiune, un meci tare”

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
02.11.2012

Predrag Bandjarevic crede că echipa sa era obligată să câștige meciul cu BCM U Pitești din cadrul etapei a VI-a a LNBM.

Tehnicianul lui BC Timișoara spune că începutul de meci a fost unul slab pentru Jovanovic&Co, dar pe final echipa și-a revenit și astfel a reușit să își adjudece victoria.

Pierdusem două jocuri, trebuia să câştigăm, a fost presiune, un meci tare. Am fost din nou moi la începutul jocului şi din această cauză am fost probleme. Defensiva a fost moale, i-am lăsat să alerge, să tragă, în special în tranziţie, în primul sfert, au fost puncte care le-au dat încredere şi ne-au făcut să fim nervoşi, în tot jocul nu ne-am găsit ritmul. Pe final ne-am sincronizat cu bine în ofensivă, mingea a circulat, a spus Predrag Badnjarevic conform banatsport.ro.

Timișoara a câștigat partida cu Pitești cu scorul 82 - 76.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!