Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

PREMIILE TOTALBASCHET.RO. Echipa sezonului regulat

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
08.04.2012

PG   Zlatko Jovanovic
(BC Timișoara)
PPG: 16.5
RPG: 2.2
PD: 5.1
Eff: 15.8
SG   Kyndall Dykes
(U Mobitelco)
PPG: 21.2
RPG: 5.6
PD: 2.5
Eff: 22.6
SF   Deven Mitchell
(Gaz Metan Mediaș)

PPG: 18.6
RPG: 6.1
PD: 1.9
Eff:  20.7

PF   Bogdan Popescu
(BC Timișoara)
PPG: 17.4
RPG: 6.5
PD: 1.1
Eff: 18.1
C   Damien Kinloch
(BCM U Pitești)
PPG: 16.0
RPG: 9.1
PD: 0.8
Eff: 18.9
6th   Titus Nicoară
(Gaz Metan Mediaș)
PPG: 13.6
RPG: 8.7
PD: 1.6
Eff: 18.8
6 comentarii la aceasta stire:
  • CSA Steaua București tzony :

    Hmmm
    Fara Martinic? E o decizie destul de grea sa alegi cei mai buni primi 5 anul asta! Stiu ca Jovanovic a avut un sezon excelent si a jucat super. Dar Martinic a fost in unele meciuri absolut imperial! De neoprit! Cred ca merita o atentie si el! :))

    cu 12 ani în urmă (08.04.2012) Raspunde
  • CSU Asesoft Ploiești ineacsu :

    ..
    cum spune si tzony, este destul de greu sa alegi cei mai buni 5. poate din punct de vedere al statisticilor acestia sunt (nu stau sa verific), insa nu toti ar merita sa faca parte din aceasta "echipa". in legatura cu jovanovic si dykes sunt de acord. Mitchell nu stiu ce sa spun. eu unul cred ca hargrove de la asesoft este un jucator mai complet care poate juca pe 1, 2 si 3, mult mai bine. la fel si Burlacu. Daca in meciul direct a fost sub Popescu, cred ca peste Nicoara este. Cred ca si Krstanovic ar merita un loc. Kinloch habar nu am ce poate si nu cred ca l-am urmarit in vreun meci, deci nu imi dau cu parerea.

    cu 12 ani în urmă (08.04.2012) Raspunde
  • CS Municipal Mediaș bbfreak :

    !?
    Subscriu ref la Martinic. Cred ca este cel mai bun PG.
    Nu cred ca doar statisticle are trebuii sa conteze. In acest caz ar trebuii luat in considerare Wiseh, si omu' ala chiar numai ptr statisticile lui joaca.
    Deasemenea Krstanovic cred ca este peste Kinloch.

    cu 12 ani în urmă (08.04.2012) Raspunde
  • SCM Timișoara sorin :

    Archie?
    Stati linistiti,Jovanovic este cel mai bun coordonator de joc din tara,iar Archie care este peste Mitchell merita si el un loc in echipa sezonului.

    cu 12 ani în urmă (08.04.2012) Raspunde
  • CSA Steaua București tzony :

    @sorin
    Este cel mai bun Coordonator de joc "clasic" din tara! Martinic este mai mult axat pe scoring! Dar este mult mai slab pe partea defensiva Martinic! Fiecare are parerile lui si ar face unele schimbari in echipa! Eu de exemplu as merge pe 1. Martinic 2. Dykes 3. Archie 4. Popescu 5.Stanescu si 6. Hargrove (asa cred eu ca as avea cele mai multe pozitii acoperite deoarece Archie poate juca si 4 Iar Hargrove poate sa joace 2, 3 si un pic de 1)

    cu 12 ani în urmă (08.04.2012) Raspunde
  • bogdan13 :

    serios ??
    kinlock in locul lui Krstanovic sau stanescu ?? in functie de ce s-a acordat postul asta ? daca vorbim de statistici nu prea cred, daca vorbim de locul ocupat cu echipa in campionat nu prea cred ? poate dupa culoarea pielii :):))) PENIBIL PENIBIL

    cu 12 ani în urmă (08.04.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!