Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Presezon 2012 - Craiova învinge la limită pe Energia Rovinari

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
20.09.2012

SCM U Craiova a depășit pe Energia Rovinari, scor 80-79, în cadrul unui meci de pregătire desfășurat miercuri (19.09), la Sala Sporturilor Ion Constantinescu din Craiova.

Meciul a avut parte de numeroasă răsturnări de situație. Energia a câștigat primul act cu scorul de 27-22, pentru ca în secvența a doua craiovenii să revină și să preia conducerea, scor 40-35. După reluare, în cadrul sfertului al 3-lea, gorjenii au înscris 31 de puncte și au intrat într-un avantaj de 11 puncte, scor 66-55, în actul decisiv. Pe parcursul ultimelor zece minute de joc s-a consemnat un parțial de 25-13 în favoarea gazdelor, care au învins la un singur punct.

LeVar Seals a avut 21 puncte, iar Ivan Miskovic a adăugat 20 puncte pentru învingători.

Acesta a fost ultimul meci de verificare pentru Craiova înaintea participării la turneele de Cupa României, programate a se desfășura între 28 și 30 septembrie anul curent. În schimb, Energia Rovinari va primi vizita lui BC Timba Timișoara în cursul zilei de sâmbătă (22.09), cu ocazia unul meci de verificare.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!