Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Presezon 2012 - Craiova învinsă de campioana Ungariei

Lucian Călinescu (Mediaş)

Lucian Călinescu (Mediaş)
15.09.2012

  Sâmbătă de la ora 15:00 a avut loc finala mică a Cupei Gazistului, între echipa antrenată de Andjelko Mandic și campioana ultimilor 2 ani în Ungaria. Szolnok a câștigat această partidă cu scorul de 76-66 (23-17, 20-19, 21-19, 12-11). Graţie acestei victorii Szolnok termină competiția pe locul 3.

Remarcații celor de la Szolnok au fost Bader Marton, autor a 16 puncte și 9 recuperări și Kalve Emests acesta totalizând 14 puncte și 5 recuperări.

Pentru craioveni principalii marcatori au fost LeVar Seals cu 16 puncte și o recuperare, Travis Bureau cu 13 puncte și 7 recuperări, respectiv Zoran Milovic cu 9 puncte și 3 recuperări.

SCM Craiova încheie Cupa Gazistului pe ultimul loc.    

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!