Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Presezon 2012 - CSM Oradea încheie seria jocurilor de pregătire în Ungaria

Adrian Micinic

Adrian Micinic
10.09.2012

CSM Oradea îşi continuă pregătirile pentru noul sezon competiţional. După victoria din meciul cu FS Debrecen, urmată de participarea la Cupa Mureş, respectiv de Memorialul Antonio Alexe, ambele cuprinzând câte trei meciuri, a venit rândul unor partide în ţara vecină, Ungaria.

În cursul acestei săptămâni formaţia pregătită de către Cristian Achim are programate două meciuri de pregătire. Astfel, vineri (14.09), ardelenii se duelează cu Atomeromu Paks, pentru ca duminică (16.09), să întâlnească pe Albacomp Szekesfehervar.

De notat că ambele echipe maghiare au participat la turneul desfăşurat la Oradea, în memoria lui Antonio Alexe. Astfel, bihorenii întorc vizitele formaţiilor din Ungaria.

În continuare, CSM-ul va participa la un turneu de pregătire la Szolnok, însă acesta va avea loc săptămâna următoare. Ardelenii vor da piept cu actuala campioană a Ungariei, semifinalistă a FIBA EuroChallenge în sezonul precedent. Apoi, în a doua zi a turneului, în funcţie de rezultatele consemnate în jocurile din ziua inaugurală, bihorenii îşi vor afla şi celălalt adversar.

Până în prezent, CSM-ul are un bilanţ de cinci victorii şi două înfrângeri în presezon. În jocurile disputate în compania echipelor primdivizionare bihorenii au adunat două victorii (CSU Sibiu şi U Mobitelco Cluj), respectiv două înfrângeri (CSM Bucureşti şi BC Mureş). Oradea nu mai are programat niciun alt meci de pregătire în compania echipelor din Liga Naţională (Divizia A) până la startul oficial al sezonului competiţional 2012/13.

Acestea vor fi ultimele jocuri de pregătire pentru CSM Oradea înaintea startului oficial al sezonului. Trupa lui Achim va debuta la Sibiu, în turneul contând pentru Cupa României, în compania echipelor BC Mureş, Energia Rovinari şi BC Miercurea Ciuc. În prima etapă din sezonul regulat al Ligii Naţionale (Divizia A), CSM Oradea primeşte vizita deţinătoarei cupei, BCM U Piteşti. Meciul va avea loc pe 6 octombrie, la Arena Antonio Alexe.

Foto: Răzvan Chiriac 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!