Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Presezon 2012 - CSU Ploiești a început cu o înfrângere în prelungiri pe mâna Stelei Roșii Belgrad

Adrian Micinic

Adrian Micinic
23.08.2012

CSU Asesoft Ploiești a pierdut, scor 87-94, meciul disputat în compania Stelei Roșii Diva Belgrad. Partida a avut loc în cursul serii de joi (23.08), la Zlatibor, în Serbia, acolo unde ambele echipe se află în cantonament.

Confruntarea a avut nevoie de o repriză de prelungiri, la capătul timpului regulamentat de joc scorul fiind 79-79. Prahovenii au câștigat primul act cu scorul de 18-15, pentru ca în sfertul al doilea campioana în exercițiu a României să se desprindă la 43-26!

În partea a doua cei de la Steaua Roșie au recuperat, apropiindu-se la 61-53 cu zece minute înainte de final, pentru ca în actul al 4-lea să se consemneze un parțial de 26-18. În repriza de prelungiri, lipsită de câțiva jucători de bază, formația prahoveană a marcat doar opt puncte și a încasat 15.

Asesoft a terminat meciul fără Burlacu, Stănescu, Nyakundi și Vlahovic.

Vladimir Tica a totalizat 18 puncte, Cătălin Burlacu a adăugat 12 puncte, Robert Nyakundi a terminat cu 11 puncte, Vule Mandic a contribuit cu 10, iar Virgil Stănescu a bifat 7 puncte la primul său meci pentru CSU Ploiești.

De cealaltă parte, Igor Rakocevic a strâns 20 puncte, Elton Brown a adăugat 18, iar Boris Savovic a terminat cu 14 puncte pentru Crvena Zvezda Diva.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!