Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Presezon 2012 - CSU Sibiu învinge pe CSM București pe ultima posesie

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
31.08.2012

CSU Sibiu a depășit pe CSM București, scor 79-77, în primul meci al zilei a doua de la Cupa Mureș. Meciul a fost decis pe ultima fază de joc, Mantas Griskenas marcând pe pătrundere pentru a consfinți victoria grupării de pe Cibin. Scor pe sferturi: 25-27, 17-13, 15-25, 22-12.

De notat că trupa lui Dragan Petricevic a realizat un parțial de 8-0 pentru a prelua conducerea pe parcursul sfertului al 4-lea, însă CSM-ul a avut puterea să revină și a egalat prin Damjan Kandic de la linia de pedeapsă cu cinci secunde înainte de finalul jocului. După un timp de odihnă cerut de ardeleni, Griskenas a finalizat o acțiune individuală printr-o pătrundere pe partea dreaptă și a aruncat cu multa boltă extrem de precis.

În urma acestui rezultat ambele echipe au câte o victorie și o înfrângere la Cupa Mureș. Vom reveni cu mai multe detalii în cursul serii.

De la orele 20:00, BC Mureș întâlnește pe CSM Oradea în cealaltă partidă a zilei din cadrul aceluiași turneu.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!