Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Presezon 2012 - Piteşti a învins Rovinari, scor 75-61

Alexandru Lucian

Alexandru Lucian
26.08.2012

În cursul serii de sâmbătă(25.08), BCM U Pitești s-a impus în fața celor de la Energia Rovinari, scor 75-61, într-un meci amical desfășurat la Sala Sporturilor din Pitești.

Formația antrenată de către Tudor Costescu a dominat meciul încă de la început, scorul la finalul primului sfert fiind 18-13. În sfertul al doilea, echipa condusă de pe margine de către Slobodan Nikoloc s-a impus la 3 puncte cu scorul de 19-16. Sfertul al treilea a fost câștigat de argeșeni cu scorul de 19-14, sfertul 4 revenindu-le tot piteștenilor, aceștia impunându-se cu scorul de 22-15.

Principalii marcatori ai gazdelor au fost Slobodan Popovic cu 15 puncte, Marcel Jones cu 14 puncte, iar Damien Kinloch și Barac Pankracije cu câte 12 puncte.

Pricipalul marcator al gorjenilor a fost Flavius Lăpuște cu 20 de puncte. În afară de acesta s-au mai remarcat Louis Darby cu 18 puncte și Rashaad Singleton cu 9 puncte.

Duminică, 26 august, cu începere de la ora 12:00, cele 2 echipe se vor întâlni, într-un al doilea amical.

 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!