Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Presezon 2012 - SCM U Craiova a dispus de Vizura Smederevo

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
16.09.2012

SCM U Craiova a depăşit pe Mega Vizura Belgrad, scor 92-77, într-un meci de pregătire desfăşurat duminică (16.09), la Craiova.

Partida a avut două reprize diametral opuse. Sârbii au încheiat prima jumătate în avantaj, scor 51-50, pentru ca în partea a doua defensiva Craiovei să funcţioneze mult mai bine. Atât sfertul 3 cât şi cel decisiv s-au încheiat la diferenţa de opt puncte în favoarea trupei pregătite de către Andjelko Mandic.

Craiova a început meciul în formula Dzambic, Habus, Seals, Orbeanu, Miskovic.

Travis Bureau a avut 19 puncte, Darko Habus a adăugat 18 puncte, LeVar Seals a adăugat 17 puncte, Ivan Miskovic a terminat cu 14 puncte, Rade Dzambic a terminat cu 12 puncte, iat Zoran Milovic a strâns 8 puncte pentru învingători.

Cu ocazia acestui meci a debutat Ionuţ Drăguşin pentru SCM U Craiova.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!