Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Presezon 2012 - Timișoara, Cluj și Oradea dispută meciuri împotriva formațiilor maghiare

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
18.09.2012

Premergător startului oficial al sezonului competițional 2012/13, BC Timișoara își continuă seria jocurilor de pregătire. Vicecampioana României se va confrunta cu maghiatii de la Maturtex-SZTE-Szedeak, din primul eșalon maghiar.

Cele două formații au convenit asupra disputării a două partide, acestea urmând a avea loc pe malul Begăi în cursul zilei de vineri (21.09), cu începere de la orele 18:30, respectiv sâmbătă (22.09), de la 11:00.

De notat că la finele acestei săptămâni alte două echipe românești vor juca în compania unor formații din primul eșalon maghiar, însă acestea vor juca în deplasare.

Iată însă programul complet al jocurilor pentru echipele românești împotriva cluburilor maghiare în cursul acestei săptămâni:

 Data   Ora   Meci   Locație 
 21.09   18:30   BC Timisoara vs Naturtex-SZTE-Szedeák   Timișoara 
 21.09  19:30  Top Cop Security Jászberény - U Mobitelco Cluj Napoca   Jaszbereny 
 22.09  11:00  BC Timisoara vs Naturtex-SZTE-Szedeák   Timișoara 
 22.09  20:00  Szolnok Olaj KK vs CSM Oradea   Szolnok 
 23.09  11:30  Top Cop Security Jászberény - U Mobitelco Cluj Napoca   Jaszbereny 

De notat, așadar, că bănățenii se pregătesc și pentru participarea în FIBA EuroChallenge, disputând partide în compania unei echipe maghiare. Asta în condițiile în care BC Timișoara va juca în compania lui Szolnok și Kormend. De altfel, Szolnok, campioana în exercițiu a Ungariei face același lucru, după ce a jucat cu Pitești și Craiova urmând să întâlnească Oradea.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!