Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Presezon 2012 - Timișoara învinge Szedeak și în al doilea meci de pregătire

Adrian Micinic

Adrian Micinic
22.09.2012

BC Timișoara a învins pe Naturtex SZTE Szedeak, scor 77-52, în cel de-al doilea meci de pregătire pe care cele două l-au disputat la finele acestei săptămâni pe malul Begăi. Confruntarea a avut loc în cursul dimineții de sâmbătă (22.09).

Leii din Banat au început foarte bine desprinzându-se la 25-13 pe parcursul primei secvențe. Alb-violeții au fost superiori maghiarilor în fiecare secvență, scorul la jumătatea confruntării fiind de 37-19. La intrarea în secvența decisivă tabela de marcaj indica 56-35 în favoarea amfitrionilor.

Delvon Johnson a avut 16 puncte, Bogdan Popescu a adăugat 11 puncte, iar Zlatko Jovanovic și Dan Păltinișanu au avut câte 9 puncte fiecare. De cealaltă parte, Dukic a fost principalul marcator cu 13 puncte. Kevin Sims, fostul fundaș al lui CSȘ Giurgiu a avut 9 puncte.

Vineri (21.09), BC Timișoara a depășit pe Szedeak cu scorul de 87-74. Echipa lui Predrag Badnjarevic va găzdui la finele săptămânii viitoare un turneu cu participarea echipelor Feni Industries, Alba Szekesfehervar și Radnicki Belgrad. În cadrula cestui eveniment Leii din Banat vor disputa ultimele jocuri de verificare.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!