Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Presezon 2012. Timişoara învinsă de Siroki, scor 82-85

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
14.09.2012

Siroki, campioana în exerciţiu a Bosniei-Herţegovina, a depăşit pe BC Timişoara, scor 85-82, în primul meci susţinut de vicecampioana României în cadrul turneului de pregătire din Croaţia. Partida a avut loc vineri (14.09).

Leii din Banat au câştigat sferturile 2, 3 şi 4, dar nu au reuşit să compenseze pentru startul modest de meci. Scorul pe sferturi a fost: 25-11, 19-25, 19-22, 22-24.

Marko Derasimovic a avut 16 puncte, Delvon Johnson a adăugat 15 puncte, 9 recuperări, Zlatko Jovanovic a terminat cu 13 puncte şi 9 pase decisive, Dominique Archie a terminat cu 12 puncte şi 9 recuperări, iar Adam Sollazzo a terminat cu 10 puncte.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!